Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Victòria catalana a l'Open de Batavia (Holanda)
dijous, 08 de juliol de 2010 13:02

La Federacio Catalana ha obtingut un excel·lent resultat en la seva participació a l'Open de Batavia, disputat el passat cap de setmana a la localitat holandesa de Zeist i organitzat pel club Les Cailloux.

En el torneig per dobletes de diumenge, els juvenils Joel Roca i Josep Lluís Guasch van proclamar-se campions en una competició on hi havia les seleccions d'Holanda, Bèlgica, Alemanya i França, amb la presència de diversos jugadors mundialistes.

.

Superades les eliminatòries prèvies, els catalans van imposar-se a la final davant els alemanys Benny Lehman i Steffen Kleeman amb un clar 13 a 5. Com a anècdota, va cridar l'atenció que, a la partida que decidia el títol, les dobletes finalistes van jugar amb les boles tintades del mateix color que lluïen en la seva vestimenta per facilitar el seguiment del joc.

L'expedició catalana estava completada pel juvenil Ramón Jiménez, que juntament amb els seus companys, va participar al torneig per tripletes que va tenir lloc dissabte, sense tanta sort com la que tindrien els catalans el dia següent.

 
right
right
right