Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
La selecció femenina, campiona del Ciutat d'Alacant 2010
dimarts, 06 de juliol de 2010 15:36

La Federació Catalana ha participat el 3 i 4 de juliol  al XVI Torneig Nacional Ciutat d'Alacant, organitzat per la Federació de la Comunitat Valenciana amb uns grans resultats: l'or en categoria femenina i l'argent en masculina.

La Selecció Femenina, integrada per Mª. José Díaz, Josefa Gutiérrez i Míriam Hernández, ha alçat la copa de campiones en vèncer a la final l'equip anomenat Alacant C, format per Rafaela Tirado, Luisa Serrano i Rosa M. Torregrossa.

.

En categoria masculina, la tripleta de Mario Bascompte, Joaquin Medina i Jaime Saiz s'ha quedat a les portes  d'assolir el títol, ja que a la final no ha pogut superar l'equip valencià, integrat per José V. Penella, Salvador Vidal i Tomás Díaz, que s'ha proclamat campió.

En l'edició 2010 del nacional d'Alacant, han participat 12 equips en categoria femenina i 16 en masculina, procedents d'Aragó, Astúries, Cantabria, Galícia, Castella-La Manxa, Eivissa i Sevilla, entre d'altres regions de l'Estat, a banda, és clar, de les tripletes locals, tant de la Comunitat Valenciana com de la Delegació d'Alacant.

Amb l'or femení i l'argent masculí, la Federació Catalana comença amb molt bon peu el calendari de tornejos estiuencs.

 

 
right
right
right