Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
França i Holanda s'imposen a l'Open Ciutat de Barcelona
dimarts, 22 de juny de 2010 10:14

El XXVI Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona va estrenar el seu nou format d'Open amb la victòria de les seleccions francesa i holandesa en categoria masculina i femenina, respectivament.

El passat cap de setmana, les instal•lacions esportives Magòria van acollir la nova etapa de la gran cita a la ciutat comtal, que va aplegar un total de 88 tripletes, 64 en el quadre masculí i 24 en el femení.

.

Entre els participants hi havia equips procedents de França, Holanda, Tunísia, Bèlgica, Andalusia, Astúries, Cantàbria, Castella-la Manxa, Balears, Aragó, Galícia, Comunitat Valenciana i Lanzarote, a banda dels conjunts catalans.

Un equip català a la final masculina
El campionat masculí s'ha disputat per sistema suís en les dues primeres eliminatòries i després per enfrontament directe. La final van protagonitzar-la una tripleta francesa, formada per Jean Charles Martínez, Jean Pierre Matiuzzo i Laurent Cassagne, i l'equip anomenat Catalunya D, integrat per Victor García, Adrián Trujillo i Mariano Trujillo, amb triomf per als jugadors del país veí.

En la lluita pel bronze, Catalunya C, amb Javier Vázquez, Jaime Saiz i Mario Bascompte, va derrotar al conjunt independent integrat pels catalans Antonio Calvo, Carlos Martínez i Joaquin Medina.

Triomf holandès en fèmines
En fèmines, la competició es va iniciar amb una lligueta on els 24 equips participants es dividien en quatre grups de sis equips per afrontar després les eliminatòries directes. Les seleccions de França, Holanda i Tunis van plantar-se a semifinals, juntament amb l'equip de lliure inscripció format per les catalanes Neus Adell, Sònia Aguilar i Montse Martín.

Franceses i holandeses accedirien a la lluita pel títol, que es va decantar a favor de les segones  per 13 a 7. Així, la tripleta d'Holanda, formada per Marina Blom, Judith Van den Eijnden i Katy Bosch, s'adjudicava la victòria, mentre que Christine Herlem, Christine Saunier i Emilie Balocci es penjaven la medalla d'argent.
En la lluita pel tercer lloc, la selecció de Tunísia, amb Mouna Beji, Nadia Ben Abdessalem i Monia Sahal, guanyadores de l'edició de 2008, es van imposar davant Neus Adell, Sonia Aguilar i Montse Martin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
right
right
right