Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Salou i Santa Coloma nous campions 2020
dilluns, 05 de octubre de 2020 09:03

El C.P. Salou i el C.P. Santa Coloma, es van proclamar Campions d'Espanya de Clubs de 2ª femenina respectivament ahir diumenge 4 d'octubre, a Mojacar (Almeria). La tripleta tarragonina integrada per Santiago Chamizo, Tomás Piris, Ricardo González  i Ricardo González va disputar una final ajustadísima, que es va saldar 13-12, amb la del C.P. Montmeló, integrada per Albert Fulla, Antonio Grima, Joel Pascual i Alex Molins. En el cas del Santa Coloma, la final va ser ven curiosa perque enfrontava als dos equips del mateix club. La tripleta campiona (A), integrada per Alba Coll, Mª. José Díaz i Laura Mora va vèncer 3-8 la tripleta (B) de les seves companyes Antonia Catalán i les germanes Regina i Mari Carmen Vicente.  

Sens dubte aquest cap de setmana ha estat el que fins ara ens ha donat més satisfaccions, ja que només en la categoria masculina quatre equips catalans disputaven els 1/4, a part dels finalistes, Santa Eulàlia (Hospitalet de Ll.) i San Antonio de Llefià (Badalona) tot i que aquest s'enfrontava al Montmeló. En el cas de la categoria femenina, només el Gran Via (Hospitalet de Ll.) arrivà a 1/4.

Així la resta d'equips catalans van quedar classificats de la següent manera:

- Segona: Santa Eulalia (3r), San Antonio de Llefià (5è), Cerdanyola At. (20è.)

-Femenina.: Gran Via (9è), Valls (16è), Alcudia (22è),

 
right
right
right