Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Josep Lluís Guasch-Campió d'Espanya individual
dilluns, 28 de setembre de 2020 12:59

Josep Lluís Guasch, es va proclamar ahir a Mojacar (Almeria) Campió d'Espanya Individual 2020 en vèncer el representant andalús, Alex Cárdenas per 13-7. Judit Renau ha quedat 3ª de la categoria femenina, en perdre la semifinal amb la que es proclamaria campiona, l'andalusa Carolina Pascual. La sort no ha acompanyat als representants juvenils, el millor classificat Hugo Montes, ha quedat cinquè.

La representació masculina ha estat la que ha gaudit de millor actuació, tot i ser la menys concorreguda, només amb 4 jugadors. Ignacio Egea i Juan Garrido han quedat en 5è.i 6è lloc i José M. Ruiz 8è. La femenina i la juvenil totes dues amb 6, i amb la excepció del tercer lloc de Judit no han obtingut els resultats esperats. Alba Coll ha caigut en quarts de final quedant 7ena., Raquel Sánchez ha perdut amb la campiona en vuitens quedant 16ena., Mª José Díaz ha quedat en 20ena posició, Nerea Ruiz 27ena. i Angela Esteban 29ena.. En la juvenil, Hugo Montes ha estat l'unic que ha passat a la fase de quarts, guanyant l'enfrontament amb el seu company Manel Luque. Les posicions finals han estat: Ivan Escacho (9è.),  Sandro Chamero (12è.), Manel Luque (15è.) i Santi Casado (23è.) i Pol García (25è).

 
right
right
right