Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Lliga Provincial de Barcelona 2020-Consentiment obligatori
dimarts, 28 de juliol de 2020 09:50

Poc podíem imaginar que el 2020 ens portaria, malhauradament, tantes incerteses. El que havia de ser una gran novetat, una gran estrena del 2020, el nou model de lliga de 8 que s'iniciarà el pròxim 13 de setembre amb totes les precaucions que exigeix la nova realitat  Covid-19.  Com a complement d'aquest protocol serà obligatori que tots els participants, jugadors i delegats, signin i lliurin cada setmana el consentiment al club LOCAL (el podeu descarregar aqui).

Ja podeu consultar els calendaris d'enfrontaments (en pdf) de la Lliga provincial de Barcelona i Lliga Catalana 2020 clicant aqui.També podeu consultar la secció Lliga de Competicions de la web.

Aprofitem per recordar-vos que la Petanca, és un esport que es practica a l'aire lliure i que seguint les recomanacions sanitaries i d'higiene, és una activitat segura. Està a les nostres mans i de nou us demanem la vostra col·laboració i agraim la vostra confiança.

 
right
right
right