Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
La selecció espanyola s'imposa a l'Internacional Juvenil
divendres, 12 de juliol de 2019 12:50

El passat cap de setmana va tenir lloc la 20ena. edició de l'Internacional Juvenil. En aquesta edició 2019 han participat 20 equips, 12 procedents de l'esfera internacional: França, Tunis, Mònaco, Bèlgica i FEP, 4 procedents de FFAA: Múrcia, Aragó, Cantàbria i Balears i 4 més de catalans.

A quarts de final es va posicionar un grup ben divers: una de les 2 oficials de F. Francesa, Mònaco, Tunis, FEP, les dues seleccions de Bèlgica (la francòfona i la flamenca), un equip procedent de Narbona (França) i l'equip A de Catalunya Només van passar a semifinals, la selecció espanyola, la de Narbona, la flamenca i la catalana i els enfrontaments es van resoldre així:

- PFV (Bèlgica flamenca) - FEP: 6 - 13
- Catalunya A - Narbona: 8 - 7

En la final es va imposar la selecció espanyola davant la catalana per 13-6. L'equip campió estava integrat pel català Raúl Tabera, Raúl Martínez, José Rivero i ISamel Vàzquez mentre que l'equip català estava representat per Antonio Jiménez, Hugo Montes i Manuel Pubill.

La tercera plaça de la classificació ha estat per la seelcció de Narbona B que ha guanyat els flamencs per 13-7.

Podeu veure el desenvolupament de la competició aqui. Visita la Galeria per veure les fotos. 


 

 
right
right
right