Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Triomf dels locals al Ciutat de Barcelona 2019
dimarts, 18 de juny de 2019 09:32

L'edició 2019 del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona serà sens dubte una de les edicions més singulars si mirem les taules de classificació. Amb la important excepció de la campiona femenina, Elodi Esteve, Agnes Esteve i Emilie Methefessel, tripleta francesa habitual d'altres edicions, la resta son tripletes locals. En la categoria masculina, tant la campiona integrada per Oscar Canton, Pedro J. Juan i David Tuya com la resta de la taula local 100%. En la classificació de consolació només s'ha colat una balear, al 3r. lloc.

Potser ha influit les baixes de les seleccions oficials de França, per celebrar els seus campionats nacionals i Tunis i Bèlgica, baixes d'última hora, però el cert es que tot i la resta de participants internacionals (Argelia, Tunis i França) i d'altres FFAA (Astúries, Balears, Cantabria, Com. Valenciana, Galicia, Lanzarote i Sevilla), els catalans se n'han desfet dels contricants visitants i han copat les classificacions tant en general com en consolació tenint en compte que s'han assolit de nou els màxims. 128 tripletes de masculina i 48 de femenina.

La final masculina entre Manuel Lorenzo-Dani Mena-Joaquim Medina i Oscar Canton-Pedro Juan-David Tuya es va resoldre per 7-13. La tripleta integrada per Rodriguez-Ruiz-Vicente es va classificar en 3r. lloc en vèncer per 13-11 a Carrasco-Fimia-Flores.

En la final femenina la tripleta francesa no va donar cap opció a la catalana de les germanes Vicente (Carmen i Regina) i Lara Castillo a les que van guanyar amb àmplia diferencia: 13-4. L'altra partida va estar més renyida, 13-12 a favor de Sonia Aguilar- Sandra Reyes-Nerea Ruiz en contra de Cintia Arrabal-Raquel Corral-Agustina Raya.

En Consolació femenina, es va imposar la tripleta d'Alba Coll, Mª José Díaz i Vicky Perulero per 13-6 a la de Neus Adell, Francisca Bayona i Manuel Paredes. En Masculina,la tripleta Sergi Morones, Santi Moreno i Adrián Trujillo es va imposar per 13-8 a la Ignacio Egea, Francisco González i Juan P. Martínez. 

 
right
right
right