Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Les seleccions Femenina i Juvenil tornen com a Campiones
dilluns, 29 de abril de 2019 15:57

Les Seleccions Catalanes Femenina i Juvenil ja son CAMPIONES D'ESPANYA 2019.

El passat cap de setmana va tenir lloc a Almerimar-El El Ejido (Almeria) l'edició 2019 del campionat d'Espanya conegut com a Lliga Nacional de Comunitats. La Federació Catalana ha participat, com és habitual, en la Divisió d'Honor en les tres categories i veníem de haver quedat subcampions al 2018 amb les tres equips l'edició passada.

Tant l'equip femení integrat per Alba Coll, Mª. José Díaz, Silvia Garcés, Miriam Hernández,  Rosario Inés i Verónica Martínez com el Juvenil per Santiago Casado, Antonio Jiménez, Carlos Revuelta, Nerea Ruiz, Raúl Tabera i Oscar Zamorano s'han alçat amb la medalla de campions en la competició per equips. Mª. José Díaz que participava en la novedosa prova de Tir ha quedat subcampiona i Carlos Revuelta en la mateixa competició de tir ha quedat 3r.

La selecció masculina, integrada enguany per Jordi Armada, Enrique Catalán, Ignacio Egea, Fco. Javier Flores, Victor García i Francisco González no han tingut potser tant d'encert com els seus companys i tornen amb una tercera plaça a la classificació per equips mentre que Francisco González al tir ha quedat subcampió. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
right
right
right