Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Campionat de Catalunya Individual 2019
divendres, 01 de març de 2019 12:53

La segona competició de 2019, serà el Catalunya Individual que permetrà classificar els participants a l'estatal de les categories homologades: Masculina, Femenina i Juvenil. Els que tenen la seva particiapció assegurada son els campions de 2018: Diana Castro, a la femenina i Antonio Jiménez a la Juvenil. El Campionat d'Espanya tindrà lloc els dies 11 i 12 de maig a Almeria.

La inscripció finalitza el proper 7 de març.

Com sempre es jugarà amb 5 categories, les homologades ja esmentades i les 2 autonòmiques, masculina i femenina. Aquesta competició és la única que NO permet canvi ni substitució de jugador inscrit. La competició es desenvoluparà al llarg de 3 jornades: 17, 24 i 31 de març tant a Santa Perpetua com a Magoria i si es compleixen les expectatives d'inscripció d'anys anteriors s'iniciarà a les 9h. i s'alternaran les categories i jornades per la indisponibilitat de prou pistes per acollir totes les categories alhora.

 
right
right
right