Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Tarragona i Barcelona es reparteixen el Catalunya de Seleccions 2018
dimarts, 16 de octubre de 2018 18:34

El passat 12 d'octubre va tenir lloc l'edició 2018 del Catalunya de Seleccions que de nou ha reunit seleccions procedents de les 4 delegacions provincials i tres categories, 16 en masculina i 8 de femenina i juvenil. L'exit se l'han repartit la delegació de Tarragona, que en categoria masculina s'ha proclamat campiona amb una de les tres tripletes que la representaven integrada per Roger Fernand, Victor García i Adrián Trujillo, i la de Barcelona que s'ha alçat amb el primer lloc a femenina amb la tripleta de Mª. Josefa Llamas, Eva Moya i Manuela Millán i de la categoria juvenil amb Sandro Chamero, Manel Luque i Erik Rubio.

En cat. masculina, la campiona 2017, d'Oscar Alberola, Francisco Garrido i Manuel Lorenzo ha quedat subcampiona en una final amb just guanyador de 13-2 a favor de la tripleta de Tarragona B. E 3r. i 4t. classifcades van ser Barcelona A (José Cambra, Francisco González i Jaime Saiz) i Tarragona C (José M Caballé, Felipe González i Mariano Trujillo).

En cat. femenina la final es va resoldre amb un 13-7, la tripleta de Llamas va derrotar la tripleta B de Barcelona integrada per Diana Castro, Ainoa Guardiola i Cristina Medina. La 3ª i 4ª. classificades han estat Tarragona (Silvia Montalvo, Victoria Perulero i Antonia Sánchez) i Barcelona C (Yaiza Guardiola, Verónica Martínez i Jésica Santiago) amb un resultat de 13-8.

I en la juvenil, tot el podi es de les tripletes barcelonines, la campiona Barcelona A que es va imposar a la C de Pol Pérez, Carolina Rentero i Marc Terns per 13-7. Les tripletes D (Joel Castilla, Santi Pérez i Nerea Ruiz) i E (Marina Carreño, Pablo Jiménez i Alejandro Martín) van ser les 3ª i 4t. classificades.

Podeu consultar el dosier clicant aqui

 
right
right
right