Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Tunis campió del Ciutat de Barcelona Femení 2018
dimecres, 20 de juny de 2018 10:46

La selecció femenina de la Federació Tunisiana (amb una tripleta encapçalada per Mouna Beji, Asma Belli i Ahlem Sassi) sempre és una aposta segura i una rival a tenir molt en compte. No em va s’ha classificat en diverses ocasions campiona i en altres han ocupat les primeres posicions. Una de les integrants de la tripleta, Mouna Beji la jove jugadora però també veterana, coneix molt bé aquesta competició, ja el 2005 es proclamà campiona amb 19 anys. Mouna que aleshores feia equip amb Nadia Abdesselem i Monia Sahal va tornar al 1r. lloc de la classificació els anys 2018 i 2013 però tambè es van classificar en 3r. lloc al 2007, 2010 i 2011 sempre les tres “mosqueteres”. Al 2014 es produeix un canvi a l’equip que no les fa menys eficients, Monia Sahal és substituida per Ahlem Sassi i queden subcampiones de l’edició. Al 2016 és Beji Mouna la substituïda per Ahelm Hadj Hassem i fan de nou un 3r. lloc. En la passada edició el Ciutat de Barcelona va coincidir amb el Ramadan i les seleccions oficials tunisianes  no van participar.

En la final l’equip tunisià es va imposar per 10-5 a la tripleta de lliure inscripció i catalana formada per Cintia Arrabal, Raquel Corral i Agustina Raya. La selecció de la F. Aragonesa es va classifciar en 3r. lloc derrotant un altra tripleta d’amplia experiencia Judit Renau, Rosario Pastor i Sandra Fernández.  

En la competició de Consolació, la campiona va ser una tripleta provinent de Balears, Coloma Cañellas, Margarita Garau i Ana A. Sancho que es va imposar a les catalanes Laia Sánchez, Emilia Santin i Luisa Miras. El 3r. i 4t. Lloc van ser per dues tripletes catalanes: Ana Gómez, Azahara Priego i Patricia Rodríguez per que van vèncer per 13-5 a Carmen Sánchez, Teresa horcajo i Encarna Fernández.

Enguany la edició femenina del Ciutat de Barcelona, ha tingut la més alta participació, 58 tripletes i ha comptat amb la participació de seleccions/equips procedents de França, Tunis, Aragó, Balears, Comunitat Valenciana, Galicia, Sevilla i Lanzarote.

 
right
right
right