Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Cristina Soler renova el seu liderat a Botxes
dijous, 07 de juny de 2018 16:21

Cristina Soler ha renovat el seu títol en l'edició 2018 del campionat estatal de Botxes en la modalitat individual femenina i de nou ha fet doblete afegint el de tir de precissió. Podríem dir que hem perdut el compte dels títols que acapara la jugadora de Canet. El Campionat d'Espanya ha tingut lloc a Canet de Mar (Barcelona) els dies 2 i 3 de juny i s'ha disputat les modalitats Indviidual Femenina, Dobletes masculina i Tir de Precisió (masculina i femenina). Els clubs participants procedien només de dues FFAA: Canaries i Catalunya que ha estat representada pels 3 clubs existents: Girona, Salt i Canet, l'amfitrió.

Rosa Bautista del Botxes Girona és la 2ª classificada i Cristina Auzmendi (B. Canet) i Concepción Hernández (CD Bolos Nazaret) han estat terceres de la modalitat Individual Femenina.

En la modalitat de Dobletes masculina, l'equip campió 2018 el conformen Josep Alapont i Mario Bascompte que han desplaçat la campiona 2017 integrada pel veterà Pere Cortés i Juan Carrasco (B. Canet). Els coneguts i otrora també campions que atesoren diversos títols, Daniel Guillen i Francisco Moreno del B. Canet han compartit el tercer lloc del podi amb la dobleta de Manel Martínez i Agustí Sot del Botxes Salt. En la modalitat de tir masculina, el campió 2018 és Josep Alapont (B. Canet).

Podeu veure les fotos clicant aqui

  

 
right
right
right