Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Santa Eulalia, Campió d'Espanya Juvenil 2018
dimarts, 29 de maig de 2018 12:36

El club de l'Hospitalet de Llobregat, Santa Eulàlia, es va proclamar el diumenge 27 de maig  nou Campió d'Espanya de Clubs de categoria Juvenil 2018. La tripleta integrada per Ivan Egea, Carlos Revuelta i Carlos Zamorano es va imposar a la final per un contundent 13-0 a la tripleta del CP Almoradí (Alacant) formada pels germans Eduardo y Marcos Pérez i Juanma Santiago  i que participava amb un total de tres equips. Les instal·lacions de l'Hotel Don Àngel a Santa Susanna (Barcelona) ha acollit les edicions 2018 dels Campionats d'Espanya de Clubs per tripletes de categories Juvenil i Femenina. Hi han participat 32 equips per categoria procedents de les 18 FFAA.

La Federació Catalana estava representada en la competició estatal per un total de 5 equips més: Carpi, Premià de Mar, Arraona-Merinals, Barrio San Juan Bautista i Salou. Només dos clubs es van situar en les fases finals, concretament en Quarts on el Premià es va enfrontar amb la tripleta de la "Escuela Madrileña" que el va derrotar per un ajustat 13-11 i el Arraona-Merinals, de Sabadell, a qui li va tocar enfrontar-se a l'altre club català que acabaria proclamant-se Campió, el Santa Eulalia i que el va deixar fora del campionat amb un 13-4.

Així la classificació ha quedat:

1r.) C.P. Santa Eulàlia

2n). C.P. Almoradí A (F. Valenciana)

3r). Ca'n Pastilla (F. Balear)/ Escuela Madrileña (F. Madrileña)

I larest ade clubs catalans:

7) C.P. Arraona-Merinals

8) C.P. Premià de Mar

9) C.P. San Juan Bautista

16) C.P. Salou

30) C.P. Carpi

 

En categoria femenina, el millor situat en la classificació ha estat el club barceloní C.P: Alcudia que ha quedat 3r. amb el balear Deportivo Bahia's A. La tripleta barcelonina estava integrada per Belen Cobo, Cristina Medina i les seves filles Ainoa i Yaiza Guardiola que van arribar a semifinals on van caure amb el C.P. Astillero (F. Càntabra) per 13-8 . El CP Alcudia en la fase anterior de Quarts també va deixar forar de joc al campió 2017 i català també: C.P. Navarcles. Finalment seria el CP Henares (F. Madrilenya) que es va proclamar Campió 2018 de la categoria en vèncer el Astillero per un renyit 13-12.

Així la classificació ha quedat:

1r.) C.P. Henares (F: Madrilenya)

2n.). C.P. Astillero (F.Càntabra)

3r.) C.P. Alcudia / Dep. Bahia's A (F. Balear)

8è.) C.P. Navarcles

9è). CP Gran Via B

12è). C.P. La Llagosta

14è.). C.P. Salt

17è.) C:P. Gran Via A

 

 

 

 
right
right
right