Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Lliçà d'Amunt i Lloreda es proclamen campions a Lloret
dimarts, 31 de octubre de 2017 10:41

El passat dissabte va tenir lloc a Lloret de Mar una nova edició del Campionat de Catalunya Autonòmic de Clubs de categories masculina i femenina. Hi van participar 32 tripletes, 16 per categoria. Lliçà d'Amunt i Lloreda son els nous campions de l'edició 2017 en les categories masculina i femenina respectivament.

En la categoria masculina el Lliçà, amb una tripleta integrada pels germans Alejandro, Antonio i José Díaz Romero, va sortir invicte de tots els seus enfrontaments fins arribar a la final

on es va trobar amb el Palau de Plegamans, amb la mateixa trajectoria, que si bé va oposar resistencia finalment va ser vençut per 13-11. El tercer lloc va ser pel Concordia de Sabadell que es va imposar al Morera de Badalona per 13-4.

En la final femenina, el Lloreda (Conxita Fuentes, Rosa Soler i Meritxell Zamora) es va imposar 13-5 al Rapid Bosco (Barcelona) tot i que el club badaloní no va començar amb bon peu el campionat, va perdre el seu primer enfrontament 4-13 amb el Calafell però sens dubte es va refer. El Can Jofresa de Terrassa es va classificar com a tercer desprès de vèncer el Torre Baró per un indiscutible 13-1.

  Masculina Femenina
1 Lliçà d'Amunt Lloreda
2 Palau de Plegamans Rapid Bosco
3 Concordia Can Jofresa
4 Morera Torre Baró

Podeu veure el dosier de resultats clicant aqui i les fotos si cliqueu Galeria.

 
right
right
right