Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
La Selecció Femenina campiona a Sevilla
dimecres, 27 de setembre de 2017 09:03

El passat cap de setmana va tenir lloc a Sevilla la XXIX edició del Trofeu internacional de Sevilla que es desenvolupa a les pistes del C.P. Pino Montano. La participació catalana ha anat a càrrec de dues tripletes, la masculina formada per José Cambra, Francisco González i Jaime Saiz i la femenina per Isabel Capdevila, Carolina Jiménez i Eva Piqueres. Hi han participat un total de 20 i 15 tripletes respectivament repartits en grups. 

En la primera de fase que es va jugar per sistema de lliga, la selecció masculina va compartir grup amb dues seleccions de Sevilla: A, B i F i la Malagueña guanyant dos i perdent dues més i quedant-se sense opcions per continuar a la fase següent.

La selecció femenina en canvi va brillar en totes les partides del grup on es va imposar amb certa "holgura"  a tots els rivals: les seleccions Sevilla C i E, Almeria i Andalusia i assegurant-se una plaça a la fase de quarts on s'enfrontà amb la selecció cordobesa que va batre amb un 13-5.  La semifinal amb Sevilla A també es va resoldre a favor de les catalamnes amb 13-8.  La final es va resoldre amb un 13-7 que les enfrontà a la tripleta Sevilla F integrada per Rocío García, Angeles López i Carmen Morales.

 
right
right
right