Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
La Selecció Espanyola campiona del Internacional Juvenil 2017
dilluns, 03 de juliol de 2017 11:09

La Selecció de la Federació Espanyola, conformada per Antonio Castro, Marcos Díaz, Jesús Escacho i Antonio Santiago, es va proclamar ahir diumenge 2 de juliol campiona del 18è. Trofeu Internacional Juvenil de Seleccions que es va organitzar a les pistes del C.P. Cerdanyola At. Serraparera.

L’edició 2017 del que ja és una de les competicions més importants de la seva categoria va reunir 23 equips, 11 internacionals (França, Bélgica i Mònaco i FEP), 4 d’altres CC.AA. (Aragó, Balears, Com. Valenciana i Múrcia) i 8 de catalanes. Tunis que estava confirmat, es va caure de la llista en l’últim moment.

La final va enfrontar l’equip de la FEP amb la selecció Valenciana, de Carlos Bautista, Enrique Díaz i Yerai Ruiz i es va imposar per 13-11. El tercer i quart lloc va ser per dues de les tripletes franceses, una de les seleccions oficials de la FFPIJP que guanyà per 13-7 a la seva compatriota del districte 82.

Només dues tripletes catalanes van arribar a la fase de quarts i per tant van quedar fora de la competició derrotades per les que després serien subcampiona i tercera classificada.

Pos. Equip
1r. F.E.P.
2n. C. Valenciana
3r. França A
4t. França G

Clica aqui per veure el dosier de resultats i visita la Galeria

 
right
right
right