Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Cristina Soler fa doblet al Open de Botxes 2017
dimarts, 20 de juny de 2017 08:54

Els proppassats dies 3 i 4 de juny va tenir lloc a Canet de Mar i organitzat pel club de la vil·la en col·laboració amb la FEP una nova edició del Campionat d'Espanya de Botxes en les modalitat de Dobletes masculí, Individual Femenina i Tir de Precisió tant masculí com femení. En aquesta edició hi ha particiapt 19 jugadores i 19 dobletes procedents de Catalunya ( Canet, Salt i Girona) i Canaries (Arrecife, Nazaret, Ajei, Huerta Vieja, Las Rosas i Candelaria )

I un any més no hi ha hagut sorpreses, Cristina Soler s'ha proclamat de nou i ja hem perdut el compte, com a Campiona d'Espanya Individual i no contenta ha fet doblet i també s'ha alçat com a campiona de Tir de Precisió.

Cristina Soler va derrotar a la final femenina la seva "tocaya" i companya de club Cristina Auzmendi per 11-10 i en la final de tir a la canaria Yaitza Cejudo. A més Cristina, també és Campiona d'Espanya Individual en Petanca.

El Campió de tir masculí també és un jugador del Canet, Josep Alapont. El subcampió de la categoria és Daniel Guillem, que també acumula títols de campió en la modalitat de dobletes.

En la categoria de Dobletes masculina, els nous campions son Pedro Cortés i Juan Carrasco, del Botxes Canet que es van alçar amb el títol en derrotar per 8-7, la dobleta també del Canet integrada per Mario Bascompte i Josep Alapont.

 

 
right
right
right