Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
El Trofeu Ciutat de Barcelona 2017 es queda a casa
dilluns, 12 de juny de 2017 18:56

L'edició 2017 ha batut un nou record de participació del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona de Petanca. En aquest nova edició, la 8ena. en format d'Open que aplega tant tripletes de lliure inscripció com seleccions internacionals o d'altres FFAA han participat 128 en categoria masculina i 48 en la femenina, procedents de França, Tunis (tot i que la oficial es va caure de les dues categories en l'últim moment per problemes de visat), Holanda i Bélgica pel que fa a les internacionals i de Astúries, Balears, Comunitat Valenciana, Euskadi, Múrcia, Lanzarote, Cantabria  i Aragó que s'entrenava al campionat enguany. La competició que s'ha jugat en les dues primeres fases per sistema suís dividint els classificats en General i Consolació. A l'entrega de premis i trofeus va assistir-hi en representació de l'Ajuntament de Barcelona i l'Institut Barcelona Esports el Sr. Martí Niubó Baqué.

I així ple de gomagon i amb una calor de justicia, els jugadors catalans s'han crescut i en les dues categories han assolit el triomf. En categoria masculina la tripleta de José Cambra, Francisco González i Jaime Saiz es va imposar a la també catalana de Sergio García, Pedro Juan i Juan Antonio Martínez per un contundent 13-6. El 3r i 4t. lloc se l'han jugat les tripleta catalana de Francisco Carrasco, Francisco J. Flores i Josep Lluís Guasch i el combinat catalo-gallec de Ivan Cameselle, Rafael García i Javier Ortiz que finalment es va alçar amb el tercer lloc per 13-10.

I en la categoria femenina la tripleta de Alba Coll i Verónica Martínez acompanyades de la madrilenya Jero Ballesta es va imposar a la tripleta de les seves companyes de club Mª. Josefa Llamas, Eva Moya i Jésica Santiago per un ajustadíssim 13-12. El tercer lloc de la classificació general és per la tripleta francesa de Elodie Esteve, Maurine Karrine i Emilie Methfessel que va derrotar per 13-9 la tripleta de Jenifer Galán, Mª. Jesús Laguna i Virginia Murillo.

En Consolació també la taula de classificació masculina ha estat copada també per tripletes catalanes, la tripleta de Marc Araguas-Santiago Heredia-Sergio Heredia es va al´çar amb el primer lloc per 8-7 a la de José Luis Delgado, Manuel García i Raúl Zorita. I per 13-8 es va resoldre el 3r. i 4t lloc. a favor de Felip Jiménez, Jordi Jiménez i Ruben Quintela per davant de la d'Artur Camuñas, Kilian Hidalgo i David Rodríguez.

I en la femenina de Consolació la final s'ha resolt per 13-12 a favor de Cristina Blanca i Elisabeth i Sagrario Sánchez  que s'ha imposat  a la de Claudia Latorre, Agustina Raya i Sandra Torres. I la partida pel 3r. i 4t lloc s'ha resolt per 13-8 que enfrontava a Cristina García, Naira Pérez i Gemma Romero amb la de Isabel Acosta, ISabel Capdevila i Eva Piqueres a favor de les primeres .

Podeu consultar els quadrants clicant aqui i passeu per la Galeria per veure les imatges

 

 
right
right
right