Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Les Seleccions Catalanes tornen sense títol
dijous, 18 de maig de 2017 12:43

Ens hem de remuntar al 2011 per trobar una situació com la d’enguany, les seleccions catalanes tornen a casa sense cap títol. Aquell 2011, les seleccions van quedar subcampiones a les tres categories i el passat diumenge tant la femenina com la juvenil van quedar subcampiones i la masculina, que el 2016 va ser campiona (a l'igual que la Juvenil) ha quedat relegada al tercer lloc del podi. Les seleccions campiones 2017 son Comunitat Valenciana, Balears i Ceuta en les categories masculina, femenina i juvenil  de la Divisió d’Honor de la Lliga nacional de Comunitats que va tenir lloc a El Ejido (Almeria) el passat cap de setmana.

La Federació Ceutí es va proclamar campiona de la categoria Juvenil amb 33 punts i un equip integrat per Ismael Vázquez, José Cortés, Antonio Cano, Celeste Rovira, Jesús García e Iván Sierra mentre que l’equip català representat per Erik Gámez, Adrià Gil, Francesc Jurado, Enric Martínez, Cristian Mesa i Oscar Zamorano va aconseguir 33 punts i la segona posició. La Federació Murciana amb 30 punts va quedar tercera.

La categoria femenina va ser la de millor puntuació de les tres d’Honor i la Federació Balear amb un total de 45 es va proclamar Campiona 2017 amb un equip integrat per les jugadores: Melani Homar, Catalina Mayol, Ángela Navarro, Laura Morcillo, Margarita Vicens y Marta Teresa Perpiñán. L’equip català els van formar: Alba Coll, Yaiza Guardiola, Míriam Hernández, Carolina Jiménez, Verónica Martínez i Judit Renau que van fer un total de 36 punts que els va valer per la 2ª posició. Comunitat Valenciana y Madrilenya van compartir el tercer esglaó del podi amb 30 punts.

I en categoria masculina es va imposar la selecció de la Comunitat Valenciana amb 37 punts representada per Manuel Higinio Romero, Manuel H. Romero, Eduardo Herrero, Antonio Barberá y Félix Fernández. La segona posició per l’equip de Murcia i el tercer per la seleció catalana (Ruben Fernández, F. Javier Flores, J. Lluís Guasch, Carlos Martínez, Sergi Rodríguez i Jaime Saiz) i tot i l’empat a 30 punts.

 
right
right
right