Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Campionats d'Espanya 2017
dilluns, 24 de abril de 2017 18:41

Deien del mes de maig que és el mes de les flors. També ho és dels campionats estatals que copen el calendari esportiu del mes més florit ja que cada cap de setmana hi haurà una modalitat de competició estatal.

Dels 8 finalistes convocats pel proper diumenge a Magoria a la jornada final del Catalunya sortiran els participants a l’estatal individual conegut com “Previa Individual Mundial/Europeu” que viatjaran a El Ejido (Almeria) els dies 6 i 7.

Els dies 13 i 14 tindrà lloc la Lliga Nacional de Comunitats que aplega les seleccions de les Federacions novament a Almeria. Les catalanes competiran a la Divisió d’Honor i tant la masculina com la juvenil defensaran el títol vigent.

En quant a la modalitat per tripletes, dissabte a La Llagosta es va finalitzar la darrera etapa per dilucidar el repartiment de places de les categories reina: 1ª, 2ª i Femenina entre les delegacions de Tarragona, Girona i Lleida. Mentre que Lleida només podia aspirar a disputar una plaça a 1ª, tant Girona com Tarragona aportaven equips per lluitar a totes tres. I el resultat final ha estat el següent: les dues places de 1ª per Tarragona i Lleida, la plaça de 2ª per Girona i la de Femenina per la delegació de Tarragona. I sabent que en tres de les quatre categories, tenim un campió de l’edició anterior (2016) que competiran per defensar el seu títol, la totalitat de places assignades a la Federació Catalana enguany corresponen a:

Primera (6+1*)

Segona (5)

Femenina (5+1*)

Juvenil (5+1*)

Castelldefels (*)

Premià de Mar

Navarcles A (*)

Nova Lloreda Sud (*)

Prat A

Carpi

Alcudia

El Castillo

Trajana

Prat

Navarcles B

Viladecans

Prat B

Penya L’Esplanada

Cerdanyola At. Serr.

La Salud

Badalona

Salt

Viladecans

Vallense

La Pobla de M.

 

La Pobla de M.

Carpi

La Mitjana

 

 

 

 

(*) Club Campió 2016

Les competicions per tripletes tindran lloc els dos darrers caps de setmana a Alacant, el 20 i 21 es disputaran les categories 1ª i Juvenil i el 27 i 28 de maig, les categories 2ª i Femenina a Almuñecar (Granada).

 

 
right
right
right