Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Perpetuenc i Viladecans s'alcen amb la victoria a Lloret
dilluns, 05 de desembre de 2016 12:31

El passat dissabte va tenir lloc una nova edició del Campionat de Catalunya autonomic de clubs a Lloret de Mar amb la col·laboració del club de la vila. Hi van participar 32 tripletes, 16 en categoria masculina i 16 en femenina. C.P. Perpetuenc en categoria masculina i C.D. Viladecans en femenina es van alçar amb la victoria d'aquesta edició.

En categoria masculina el Perpetuenc (A. Cortés, J.A.Cortés y J. Jurado) es va imposar a la final per 13-10 a la tripleta del Unión de Ripollet (J.C. Berruezo, D. garcía y R. Medina). El tercer classificat va ser el Gornal de l'Hospitalet que va vencèr el tarragoní El Vendrell per 13-9. En la categoria femenina, el nou campió el Viladecans (C. Fontecha, C. Gutiérrez e I. Vázquez) es va imposar a la Penya Esplanada (C. Alvarez, C. Castro y N. Jover) de Mataró per 13-9. El Can Mariner (Sta. Coloma) es va classificar en tercera posició en vèncer el Barri Centre de Cornellà amb un contundent 13-1.

 

  Masculina Femenina
1 Perpetuenc Viladecans C
2 Union de Ripollet Penya Esplanada
3 Gornal Can Mariner
4 Vendrell Barri Centre

 

 

 

 

 

 
right
right
right