Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Nous campions del Catalunya de Seleccions 2016
dilluns, 31 de octubre de 2016 12:36

El passat dissabte 29, va tenir lloc a Mataró, l'edició 2016 del Campionat de Catalunya de Seleccions organitzat per la Federació en col·laboració amb el club Penya Esplanada. El Parc Central de la ciutat va posar posar l'escenari per aquesta competició que va reunir 16 tripletes de categoria masculina, 8 de femenina i 8 més de juvenil de les quatre delegacions provincials.

En la categoria masculina, l'equip campió de la pasada edició, integrada per Jordi Armada, Francisco J. Flores iJosep Ll. Guasch ha renovat el seu títol, imposant-se a la final a la tripleta C de Barcelona que formaven Lucas Alvarez, Oscar Cantón i Pedro J. Juan. L'enfrontament es va resoldre amb un 13-8. Barcelona C (José Cambra, Jaime Saiz, Javier Vázquez) i Tarragona A (Victor Garcia, Adrián i MAriano Trujillo)  es van enfrontar perl tercer i quart lloc de la classificació que també es va resoldre amb un 13-8 a favor de la tripleta barcelonina.

En categoria femenina, la classificació es va invertir en favor de la delegació de Tarragona que en la final va derrotar per 13-6 a l'equip B de Barcelona. La tripleta campiona del 2016 la formaven Sonia Cayetano, Victoria Perulero i Lidia Ruiz mentre que la tripleta subcampiona la composaven Mª. José Díaz, Carolina Jiménez i Marta Peracho. La tripleta campiona del 2015, Isabel Acosta, Isabel Capdevila i Alba Coll, va quedar tercera i el quart lloc va ser per l'equip de Barcelona C (Rosario Inés, Verónica Martínez i Jésica Santiago).

En categoria juvenil, la selecció campiona, Barcelona, B, és la formada per Joel Castilla, Adrián Gil, Enrique Martínez que es va imposar a la final a la tripleta Barcelona E de José Expósito, Juli Gómez i Santiago Pérez amb un resultat de 13-10.  La selecció de Tarragona, Juan J. Ato, Francesc Jurado i Nahim Torres) es va fer amb el tercer lloc en batre per un contundent 13-0, la campiona 2015 (Manuel Luque, Tomás Santos i Oscar Zamorano).

Veieu el desenvolupament de la competició clicant  aqui.

 

 
right
right
right