Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Lliga Nacional de Clubs: Badalona i Sant Boi Campions
dilluns, 24 de octubre de 2016 10:09

El passat cap de setmana ha tingut lloc una nova edició del campionat estatal de Lliga de Clubs a Santa Susanna (Barcelona), escenari habitual. Els clubs catalans, Badalona i Sant Boi, campions de la Lliga Catalana el primer i de la 1ª divisió Femenina, el segon, han participat a la Divisió d'Honor. Tant Badalona que renova el títol 2015 com el Sant Boi s'han proclamat campions. Com sempre, tots els competidors s'han divit en tres divisions: Honor, 1ª i 2ª.

En el cas de Badalona, campió 2015, compartia categoria amb els clubs: Son Veri (F. Balear), Almoradí (C. Valenciana), Ensino (F: Gallega) Complutense (F. Madrilenya), Amigos de Huétor (F. Andalusa). El club badaloní ha renovat el títol acosneguint un total de 45 punts, 3 més que el seu competidor inmediat el C.P. Son Veri amb 42. L'equip badaloní estava integrat per Francisco J. Aguilar, J. Antonio García, Víctor García, Jorge M. González, Manuel Lorenzo, Adrián Reyes, Jaime Saiz i Pedro Serreta.

En la categoria femenina, el C.P. Sant Boi, s'ha imposat finalment sobre el seu inmediat competidor, l'andalús C.P. Los Granados tot i que amb un marge estret d'un sol punt, seguit també del Complutense madrileny també amb la diferencia d'un punt. Amb una mica més de distancia el Can Pastilla de la F. Balear i bastant més enrera el canari Castillo Viejo i el murcià Puerto Mazarrón. L'equip santboià jugava amb Esther Bergel, Jennifer Galán, Miriam Hernández, Mª. Jesús Laguna, Nuria Lardín, Virginia Martín, Esther Rodríguez i Cristina Soler.

La classifcació d'ambdues categories va quedar així:

 

  D. Honor Masculina D. Honor Femenina
1 C.P. Badalona (45p.) C.P. Sant Boi (40p.)
2 C.P. Son Veri (42p.) C.P. Los Granados (39p.)
3 C.P. Ensino (39p.) C.P. Complutense (38p.)
4 C.P. Almoradí (24p.) C.P. Can Pastilla (30p.)
5 C.P. Complutense (21p.) C.P. Castillo Viejo (18p.)
6 C.P. Amigos de Huétor (9p.) C.P. Puerto Mazarrón (10p.)

 

 

 

 

 

 

 

 
right
right
right