Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Els clubs catalans arrasen al Campionat d'Espanya de Dobletes
dilluns, 17 de octubre de 2016 18:10

Una edició, 2016, la del Campionat d'Espanya de Clubs per Dobletes sense precedents que ha tingut lloc aquest cap de setmana a Torrelavega (Cantabria). Exit absolut dels clubs catalans, especialment en la categoria Segona on han copat tots els llocs del podi i gairebé de la classificació, el badaloní C.P. San Antonio de Llefià és el nou Campió d'Espanya. I en la 1ª categoria també el campió, C.P. Trajana i el tercer classificat son clubs catalans.  

La representació catalana ha anat a càrrec de set tripletes en la 1ª categoria i cinc en la 2ª.

En la 1ª categoria, el C.P. Castelldefels hi ha participat amb un total de 3 equips, Sant Pol, Badalona, Trajana i Las Torres-Rubí han aportat el quatre restants. A la fase 1/8 només van arribar tres dels set equips passant a la fase de 1/4 Castelldefels A i Trajana. El tercer, el CP Badalona no va superar el tall. En els quarts, els clubs catalans van quedar emparellats amb clubs de la Federació Andalusa:

- Trajana - Delicias: 13-4

- Castelldefels- Los Infantes: 13-8 

La sort no va acompanyar i en semifinals els dos clubs catalans es van haver d'enfrontar, de manera que el CP Trajana va deixar fora de la final el Castelldefels per 13-4. Almoradí de la Com. Valenciana va vèncer el CP Son Veri de la F. Balear en un renyit 13-11. I a la final, si, la sort i l'encert de l'equip catalpa format per Oscar Alberola,  Gary Armijo i Josep Luís Guasch no va donar marge al dubte, 13-1 i el títol cap a casa, a Barcelona. C.P. Trajana Campió d'Espanya 2016 de categoria Primera.

La classificació final:

1) C.P. Trajana

2) C.P. Almoradí (F. Com. Valenciana)

3) C.P. Castelldefels / C.P. Son Veri (F. Balear)

9è) C.P. Badalona

19è) C.P. Castellfedels B i C

25è) C.P. las Torres-Rubí

En categoria Segona, La Unión de Ripollet hi participava amb dos equips, Sants, Valldaura i San Antonio de Llefiá amb un equip cadascun. Euforia. Tots cinc equips van superar la fase de 1/8 classificant-se com a primer i/o segon dels seus respectiu grups. En aquesta fase, la sort si que es va aliar amb els clubs catalans i només un dels quatre enfrontament va emparellar els clubs catalans entre si, i el San Antonio de Llefià va deixar fora el Sants amb un resultat de 13-8. En semifinals, faves comptades com se sol dir, els quatre equips catalans: Unión de Ripollet, amb dos dobletes va quedar emparellat així:

- Unión Ripollet B -  Valldaura: 13-0

- San Antonio de Llefiá - Unión de Ripollet A: 13-0   

La final, trepidant i ajustada, va donar el triomf al club de badalona, San Antonio de Llefiá (Francisco M. Carrasco, Alfredo Fimia, Jose M. Noguera) per 13-11 devant el B de la Unión de Ripollet (Francisco J. Cobo i David Guardia).

Classfificació final:

1) C.P. San Antonio de Llefiá

2) C.P. La Unión de Ripollet B

3) C.P. La Unión de Ripollet A / C.P. Valldaura

5è) C.P. Sants

 

 
right
right
right