Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Sant Bartomeu i Gran Via nous campions de Veterans 2016
dilluns, 10 de octubre de 2016 16:58

El passat dissabte 8 va concloure a Magoria, la 3a.edició 2016 del Campionat de Catalunya de Veterans, de categories masculina i femenina. Sant Bartomeu (Navarcles) en masculina i Gran Via (Hospitalet) en femenina son els nous campions. Enguany han participat 36 tripletes en categoria masculina i 16 en femenina a la Delegació Barcelonina.

Per aquesta jornada final, estaven convocades 16 tripletes masculines i 8 femenines classificades en la jornada anterior de l'1 d'octubre.

En la categoria femenina, el club de l'Hospitalet, Gran Via, va posicionar dues tripletes en semifinals que es varen enfrontar així:

- Gran Via (13) - Quatre Barres (2)

- Gran Via (13) - Peña Petanca Ronda (4)

De manera que la final es va resoldre (sense misteri) amb victoria pel Gran Via (Rosa Lozano-Laura Montero-Concepción Vara) amb resultat fraticida de 13-6. La tercera posició va ser pel Quatre Barres que va guanyar la partida amb el Peña Petanca Ronda 13-7.

En categoria masculina, les semifinals van ser:

- Castelldefels (13) - Sants (1)

- Sant Bartomeu (13) - Prat (10)

De l'enfrontament final entre Castelldefels i Sant Bartomeu, el club de Navarcles (Juan García, Juan A. López, Juan A. López) va ser el que amb 10-13 es va emportar la victoria. Prat i Sants van ser respectivament 3r. 4t. classificats.

 

 
right
right
right