Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Doblet de podi al Ciutat de Sevilla
dilluns, 03 de octubre de 2016 11:20

Un any més la participació al tradicional Ciutat de Sevilla ha estat un èxit per les tripletes catalanes que en aquesta edició han estat tres: una femenina i dos de masculines. El tradicional torneig organitzat per la Delegació Sevillana a les instal·lacions del CP Pino Montano ha portat podi per dues seleccions, la femenina que s'ha proclamat campiona i la masculina subcampiona.

En la primera fase de la competició s'han enfrontat per sistema lliga les 20 tripletes masculines i les 15 femenines. En categoria masculina només l'equip A, integrat per José Cambra, Jaime Saiz i Javier Vázquez ha aconseguit plaça als Quarts i la tripleta femenina de Carolina Jménez, Marta Peracho i Judit Renau. L'altra tripleta integrada per Fernando Ferreres, Germán González i Julián Martínez es van classificar com a tercers dels seu grup i per tant fora de la lluita cap a la final.

En la fase de Quarts femenina, la tripleta catalana va vèncer 13-6 la seva oponent Almeriense quedant classificades per Semifinals amb uan d'Alacant, l'Andalusa i Sevilla G que seria finalment la seva contrincant a la que derrotà novament per 13-6. La final entre Alcanat i Catalunya es va resoldre amb victoria de les catalanes per 13-8 que les proclamà campiones de la 30ena. edició.

I en la fase de Quarts masculina, la tripleta catalana casulamant també es va enfrontar amb Almeria, imposant-se per 13-9 assegurant-se la plaça a Semifinals on la victoria sobre Alacant per 13-10 la portaren a la Final. Tanmateix i per disort no van rematar com les seves companyes i la finalva proclamar la tripleta d'Andalusia com a campiona amb resultat de 11-9.

 

 
right
right
right