Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
França lider absolut del Internacional Juvenil 2016
dilluns, 04 de juliol de 2016 09:27

França s'ha imposat sense discusió a la 17ena. edició del Trofeu Internacional Juvenil de Seleccions i acapara les quatre primeres posicions de la classificació. 

Enguany han participat un total de 22 equips, la representació internacional a càrrec de Mónaco, Bélgica i França que ha aportat tres seleccions nacionals i tres equips més procedents del surest, Catalunya ha participat amb vuit tripletes més i la resta procedien de les Federacions de les CCAA, Balears, Galicia, Murcia, Comunitat Valenciana i País Basc. El país veí ha liderat sense embuts la competició des de l'inici.

Ja finalitzada la primera fase de lligueta de la competició liderava tres dels quatre grups deixant només lloc per la selecció belga i classificant cinc dels sis equips per la fase de 1/8. Les altres dos tripletes internacionals, Mónaco i Bélgica també es van fer un lloc amb la C. Valenciana i Balears i sis equips catalans però tots van ser escombrats pels equips francesos que no tenien aturador. El campionat ja estava "dat i beneit", quatre equips francesos a semifinals i la taula classificatoria copada pel país gal:

-1) França B (Sel. Nacional): Theo Balliere, Samuel Lamare, Morgan Pajaud

- 2) França C (Dptm. 82): Thibault Escolano, Thomas Godard, Lewis Limberger

- 3) França E (Sel. nacional): Guillaume Bugnet, Maxime Charrier, Delson Boulanger

- 4) França F: Ricky Bes, Hugo Barthe, Kevin Soules

Podeu veure el desenvolupament de la competició clicant aqui.

Galeria de Fotos

 

 

 
right
right
right