Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Nou Organigrama de la FC Petanca
dilluns, 27 de desembre de 2021 12:21

La Federació Catalana de Petanca, a través del seu President Jesús Pérez, presenta el seu nou Organigrama per al mandat 2021-2025. Així, l’estructura organitzativa de la FCP queda configurada per la Presidència, dues Vicepresidències (una de l’Àrea Institucional i una de l’Àrea Econòmica), una Secretaria General, quatre Àrees (Formació, Internacional, Comunicació, i Botxes), tres Comitès (Seleccions i Esportiu, Competició i Disciplina, i Àrbitres), onze Delegacions Territorials i una Assessoria Comptable.

Els 31 companys i companyes que configuren l’Organigrama representen tota una garantia d’estabilitat, compromís i permanència per a la FCP. Les diferents distribucions de funcions i responsabilitats que tenen assignades han de permetre respondre amb èxit als reptes que la FCP ha d’afrontar durant el període 2021-2025. Una etapa que s’afronta plena d’il·lusions i somnis, i en la qual tots i totes sereu imprescindibles.  

Visca la petanca catalana!

 

 
right
right
right