Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Eleccions-Proclamació Junta Directiva
dimecres, 01 de desembre de 2021 13:14

La Junta Electoral de la FCP, configurada per Josep Mª Gallego, Manuel Notario i Bernat Pérez, d’acord amb el procés electoral establert a l’Assemblea General Extraordinària del passat 6 de novembre de 2021, comunica que només s’ha presentat una Candidatura a presidir la Junta Directiva de la FCP per al període 2021-2025. Aquesta ha estat la Candidatura encapçalada per JESÚS PÉREZ TORTAJADA, a qui acompanyen: Jonathan Ferrari, Marta Giannechini, Cándido Robles, Marcos Ramos, Fabiola Liébana, Joaquín Antonio Bacaioa, Francisco Mora, Daniel Seco, Òscar Sorio i Mario Bascompte. En conseqüència, considerant que aquesta Candidatura és vàlida i a partir del Reglament Electoral vigent, no es portarà a terme l’acte de votacions, i la Junta Electoral procedirà a proclamar els membres d’aquesta Candidatura com a membres de la nova Junta Directiva de la FCP.
Per altra part, JESÚS PÉREZ TORTAJADA abandonarà les responsabilitats institucionals que tenia a la Federación Española de Petanca, per tal de dedicar-se en exclusiva a la Presidència de la Federació Catalana de Petanca.

Podeu veure la documentació relativa al procés clicant aqui

 
right
right
right