Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
La FC Petanca amb la salut mental
dimecres, 27 de octubre de 2021 10:50

La FCP desenvoluparà diverses accions formatives per a joves amb dificultats de salut mental.

L’Àrea de Formació de la Federació Catalana de Petanca (FCP), en el marc del seu àmbit d’actuació de la promoció esportiva, ha arribat a un acord amb la Fundació Joia (https://fundaciojoia.org/ca/) per desenvolupar diverses accions formatives adreçades al col·lectiu de joves amb dificultats de salut mental.

Aquesta col·laboració respon a una causa justa i solidària, vinculada amb la inclusió social i esportiva d’aquest col·lectiu de joves mitjançant la practica esportiva de la petanca. I també forma part del ferm compromís de la FCP amb l’entorn social del territori, i l’establiment de sinergies amb el seu teixit institucional.

Les accions formatives programades serviran per introduir i donar a conèixer la pràctica esportiva de la petanca al col·lectiu destinatari, així com per iniciar a aquest en el joc de la petanca des d’una vessant més aplicada. Es portaran a terme els matins dels dies 29 d’octubre i 5 de novembre de 2021 en les instal·lacions esportives del Club Petanca Sants (Barcelona).

 
right
right
right