Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Memorial Ramón Granado
dilluns, 04 de octubre de 2021 12:38

El passat cap de setmana va tenir lloc el Memorial Ramón Granado, competició que enguany s'ha brindat a la memoria del nostre company desaparegut per Covid, l'any passat. En aquesta competició han participat 100 equips en categoria masculina, 28 en femenina i 13 en juvenil. La Federació Balear ha participat com a federació convidada en les tres categories i la Federació monegasca i espanyola en les categories masculina i juvenil respectivament.  La competició que s'ha regit pel sistema del suís internacional i s'ha desenvolupat al llarg del dissabte i el matí de diumenge.

La tripleta campiona de la categoria masculina/general ha estat la integrada peer José Castillo, Miguel A. López i Jordi Trillo, procedents de Lleida. En categoria femenina i general el primer lloc de la classifcació se l'endut la triplea balear integrada per Angeles Antequera, Catalina Mayol i Inmaculada Ramis. I en la juvenil també la selecció balear s'ha endut el gat a l'aigua: Brian Castillo, Pau Eusebio i Jaume Vicens que s'ha imposat per 9-3 a la selecció espanyola.

Podeu veure la classificació clicant aqui i les fotos a la Galeria i al FB

 
right
right
right