Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Argent pels representants catalans a Mallorca
dilluns, 27 de setembre de 2021 11:05

Ha estat un cap de setmana ple d'emocions a Mallorca, on s'han disputat els Campionat d'Espanya de clubs per tripletes de les categories Femenina i Juvenil. En la categoria femenina, la representació catalana ha anat a càrrec dels clubs: Santa Coloma, Gran Via, Benavent, Estrella de Mar i Salou. En el cas Juvenil, el CP As. Fàtima 2013, tres equips de la Delegació Barcelonina i un de la Tarragonina.

En categoria femenina, l'excel·lent actuació del Salou i del Estrella de Mar (Carolina jiménez, Eva piqueres, Carolina Sánchez i Sònia Sánchez) els va procurar un lloc a la Semifinal que malahuradament els va enfrontar entre si amb resultat de 13-6 a favor del club de Castelldefels. En la final l'Estrella va perdre 10-13 amb el Complutense (Madrid), nou campió 2021. Tercer lloc ex-aequo pel Salou i el Miguelturra (CLM). L'equip B del Gran Via i el Santa Coloma van ser derrotats en Quarts.

En la categoria Juvenil, l'equip B de Barcelona (Juan Cayuela, Iban Espinosa, Manel Luque i Marc Terns) que va ser l'únic equip català en classificar-se per Quarts, va guanyar en semifinals el Mixto A de Múrcia per un ajustat 13-11. La final es va resoldre a favor del CP Petanquero (C.Manxega) , erigint-se nou campió, per 13-4. tercer lloc pel campió 2020, La Salceda i el Mixte de Murcia.

 

 
right
right
right