Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
NOVA APP LLIGA 2021
divendres, 03 de setembre de 2021 13:40

‼️ Avui tenim una gran notícia: JA TENIM LA NOVA APP DE LA FEDERACIÓ CATALANA DE PETANCA! Una app a través de la qual podreu introduir els resultats dels partits en temps real, enviar les actes dels partits al moment i veure el resultats i la classificació en temps real.

✅En aquest vídeo us mostrem el que es pot fer amb l'app i com fer-ho. Aquest cap de setmana començarem la prova pilot i per això necessitem que tots els delegats dels clubs del equips locals la facin servir. Per aquest cap de setmana com a prova pilot només es podrà introduir les dades dels partits de la demarcació de Barcelona, però aviat es podran introduir les de Tarragona i Girona.

✅QUI FARÀ SERVIR L'APP?
- Tothom que vulgui consultar el resultat i les classificacions podrà entrar sense registrar-se

✅DELGATS I DELEGADES
- Els delegats i delegades de cada equip que jugui com a LOCAL serà l'encarregat d'entrar el resultat i l'acta del partit un cop aquest hagi finalitzat. Per això haurà d'accedir amb el CODI DEL CLUB i com a contrasenya inicial haurà de posar el TELÈFON QUE ACTUALMENT TE ASSIGNAT EL CLUB A LA FEDERACIÓ. Un cop entreu per primera vegada us recomanem canviar la contrasenya per una nova que vosaltres trieu.

✅COM INTRODUIR ELS RESULTATS I L'ACTA DEL PARTIT?
Mireu aquest petit vídeo on podreu veure que és molt senzill!


https://youtu.be/uSvMADnNUeM


Per accedir a l´app entreu a www.fcpetanca.cat/app

Qualsevol dubte podeu escriure a través de la nostra pàgina de Facebook  i us contestarem!

 

 
right
right
right