Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
La Federació s'incorpora al projecte Esport+TV
dijous, 29 de juliol de 2021 17:19

La Federació s'incorpora al projecte Esport+TV. Complementàriament, s'està treballant també en la implementació d’un centre de tecnificació internacional a Catalunya

La Federació Catalana de Petanca impulsa la projecció de la seva activitat esportiva tant de caràcter competitiva com social amb l’objectiu de posicionar la petanca catalana com una activitat de referència tant en l’àmbit català com internacional.

En aquest sentit, Federació i la Fundació UFEC han segellat l’acord per incorporar-se al projecte Esport+TV i així retransmetre la competició de petanca a través de l’OTT de l’esport català. Convé posar de relleu que al calendari de competicions que impulsa la Federació Catalana per aquesta temporada en destaquen esdeveniments d’una importància singular com els campionats Mundials que se celebraran a Santa Sussana a partir del novembre d’aquest any, els quals podran visualitzar-se a través d’ Esport+TV.

Complementàriament, la Federació Catalana de Petanca, amb un nombre de llicències superior a les 10.000, juntament amb la UFEC estan treballant en la implementació d’un centre de tecnificació internacional dins el territori català amb la finalitat d’acollir esportistes i esdeveniments competitius de referència mundial.

https://www.ufec.cat/ca/noticies.html#

 

 
right
right
right