Avís Legal    Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
debug
Campions de Fase Prèvia 2021- BCN
dimecres, 14 de juliol de 2021 15:49

El passat diumenge 11 va tenir lloc la jornada final del campionat de Fase prèvia a Barcelona, d'on han sortit alguns dels participants pels campionats estatals de les categories homologades. Com ha estat habitual la present temporada, degut a les mesures anti-Covid, aquesta final ha tingut lloc a diferents escenaris segons la categoria.

La 2ª categoria ha disputat aquesta darrera jornada a les pistes del C.P. Polinyà, a la població del mateix nom. El C.P. Camps Blancs s'ha proclamat campió, derrotant l'equip del Masquefa. El 3r. i 4t. lloc han estat pel Sant Cugat At. i el Ciudad Consuegra Prat. tots 4 tenen una plaça assegurada a la competició estatal.Hem de recordar que en aquesta categoria el vigent campió és encara el C.P. Salou.El campionat estatal de la categoria tindrà lloc a Ceuta el mes de setembre.

Tres categories s'han disputat a les pistes del Gran Via a Hospitalet de llobregat: Juvenil, Femenina (Hom) i masculina autonòmica. La classificació de les 3 categories és:

Femenina H. 1) Estrella de Mar 2) Gran Via  3) Gran Via 4) Benavent.

Juvenil: 1) A.P. Fatima 2013, 2) Gran Via 3) Las torres-Rubí 4) Sants

Masculina autonòmica: 1) Perpetuenc 2) Sants 3) Alt Guinardo 4) Santa Rosa

I en les instal·lacions del CP Las Torres-Rubí es va disputar la final de la 1ª categoria i de la Femenina autonòmica. Classificació de 1ª:  1) Prat 2) Las torres-Rubí 3) Las Torres-rubí 4) Castelldefels

Classificació de Femenina Aut:: 1) Carpi 2) Penya esplanada 3) Els amics de Gràcia 4) Carpi

 

 

 

 

 

 

 
right
right
right