Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Adeu a Juan Camenforte, vicepresident de la Federació
dijous, 04 de novembre de 2021 13:09

Malauradament avui hem de lamentar novament la pèrdua d'un company, un directiu, un amic i una de les persones que més ha treballat per la Petanca Catalana, especialment a la província de Tarragona. Avui en dir de adeu a Juan Camenforte Rubira, delegat de Tarragona i vicepresident de la Federació fins el 2017 i més de 20 anys. Gràcies per la teva contribució Juan. Et recordarem sempre.

El nostre sentit condol a la seva família.

 

 
Adeu a Antonio Bécares, vocal del Bages
dijous, 04 de novembre de 2021 13:21

El mes de novembre ens ha portat una trista noticia, el passat cap de setmana hem perdut a Antonio Bécares Grau, vocal del Bages i ex-directiu de la Federació que va promoure el nostre esport a les comarques de la Catalunya Central (Bages, Anoia, etc...). Només podem agrair-te la teva tasca Antoni.

El nostre més sentit condol a la seva família.   

 
Barcelona i At. Torre Baró campions autonòmics
dimarts, 02 de novembre de 2021 13:30

El passat dissabte va tenir lloc a les pistes de Las Torres-Rubí l'edició 2021 del Catalunya Autonòmic de Clubs. Barcelona (Jaume Garreta-Ramón Granado-Oscar Martínez)  i At. Torre Baró (Mónica Fernández-Josefa Martínez-Rocío Molina) s'ha proclamat campions de les categories masculina i femenina respectivament.

Els segon classificat de cada categoria han estat Alt Guinardó (Enric Buscarons-Juan C. Giribets-Enric Viladrich)  i Penya l'Esplanada (Julia Amores-Nuria Jover-Noemí Sendra)

 
18 DE NOVEMBRE-ULTIM DIA TRAMITACIONS
divendres, 29 de octubre de 2021 11:20

El pròxim 18 de novembre, dijous, s'acaba el termini per tramitar llicencies i/o homologacions per la present temporada 2021. Després d'aquest dia ja no es podrà tramitar cap més llicencia per la lliga en curs ni la temporada.

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 3 de 12
right
right
right