Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Campions de Catalunya de Tir 2021
dilluns, 03 de maig de 2021 11:21

Javier Martínez, Diana Navarro i el juvenil Manel Luque son els primers Campions De Catalunya de Tir de Precissió 2021, de les seves respectives categories masculina, femenina.i Juvenil. La final va tenir lloc a les pistes de Las Torres-Rubí (Rubí) el passat diumenge 2 de maig. Aquest és la primera competició de la temporada i els assegura una de les 4 places per categoria a la competició estatal que tindrà lloc el 22 i 23 de maig a Santa Susanna (Barcelona) organitzat per la FEP.

La puntuació de Javier Martínez va ser de 140p. seguit Domingo Flores i David Ferrero amb 120, i Enrique Catalán amb 114.

Diana Navarro va fer un total de 84 punts, seguida de Eva Moya amb 76, ISabel Acosta 73 i Ana Mejía 63.

I en la categoria Juvenil, Manel Luque es va proclamar campió amb un  total de 69 punts, seguit de Marc Terns amb 64, 60 punts va fer Ainhoa Martínez i 57 Sandro Chamero,

Els classificats de la categoria masculina autonomica que només va ser 8, van ser Jacinto Estudillo amb 31 punts i Albert Pons amb 30.

Galeria de fotos

 
Catalunya de Tir - 11 abril- Restriccions mobilitat
dijous, 08 de abril de 2021 09:30

Com molts ja sabeu ahir es va comunicar per part de la Generalitat noves restriccions a la mobilitat.

La Fase Prèvia al campionat d'Espanya de Tir de Precisió, es durà a terme com es tenia previst, els esportistes que vinguin de fora de la comarca per a la primera fase, es descarregaran el certificat i l’hauran de dur amb la llicència 2021. Només es permetrà un 10% de públic dins de la carpa (només de la comarca).

Per accedir a la carpa tot el personal, esportistes, tècnics, àrbitres, etc., , s'haurà de registrar amb el seu nom, DNI i hora d'accés. Esperem una bona col·laboració per part de tots i que donem una bona imatge del nostre esport.

No es permetrà fer fotos ni vídeos dins de la carpa sense el permís del Comitè de Competició.

Els esportistes es podran descarregar una aplicació al mòbil CONFINAPP per generar un certificat d'autorreponsabilitat..

 

 

 

 

 

 
Protocol Covid 2021
dimecres, 31 de març de 2021 15:34

Clica a la imatge per descarregar el nou protol Covid d'aplicació a totes les competicions del 2021, d'acord amb la legislació vigent i la situació actual. Podrà variar o modificar-se per adaptar-lo a la evolució de la pandemia i les mesures sanitaries.

 
Novetat 2021: Catalunya de Tir de precissió
dilluns, 29 de març de 2021 09:55

Tot i que el 2021 ha començat una mica accidentat, a nivell esportiu l'encetarem amb una novedosa competició: el Catalunya de Tir de Precisió que vé a substituir el Catalunya Individual.

Es jugarà al mes d'abril a les instal·lacions del club Las Torres-Rubí i es disputarà en categories absolutes: Masculina, Femenina i Juvenil i com és habitual, separant llicencies homologades i autonòmiques.

El termini d'inscripció finalitzarà el proxim 31 de març.

 

 

 
«IniciaAnterior1112SegüentFinal»

Pàgina 11 de 12
right
right
right