Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Catalunya de Tir - 11 abril- Restriccions mobilitat
dijous, 08 de abril de 2021 09:30

Com molts ja sabeu ahir es va comunicar per part de la Generalitat noves restriccions a la mobilitat.

La Fase Prèvia al campionat d'Espanya de Tir de Precisió, es durà a terme com es tenia previst, els esportistes que vinguin de fora de la comarca per a la primera fase, es descarregaran el certificat i l’hauran de dur amb la llicència 2021. Només es permetrà un 10% de públic dins de la carpa (només de la comarca).

Per accedir a la carpa tot el personal, esportistes, tècnics, àrbitres, etc., , s'haurà de registrar amb el seu nom, DNI i hora d'accés. Esperem una bona col·laboració per part de tots i que donem una bona imatge del nostre esport.

No es permetrà fer fotos ni vídeos dins de la carpa sense el permís del Comitè de Competició.

Els esportistes es podran descarregar una aplicació al mòbil CONFINAPP per generar un certificat d'autorreponsabilitat..

 

 

 

 

 

 
Protocol Covid 2021
dimecres, 31 de març de 2021 15:34

Clica a la imatge per descarregar el nou protol Covid d'aplicació a totes les competicions del 2021, d'acord amb la legislació vigent i la situació actual. Podrà variar o modificar-se per adaptar-lo a la evolució de la pandemia i les mesures sanitaries.

 
Novetat 2021: Catalunya de Tir de precissió
dilluns, 29 de març de 2021 09:55

Tot i que el 2021 ha començat una mica accidentat, a nivell esportiu l'encetarem amb una novedosa competició: el Catalunya de Tir de Precisió que vé a substituir el Catalunya Individual.

Es jugarà al mes d'abril a les instal·lacions del club Las Torres-Rubí i es disputarà en categories absolutes: Masculina, Femenina i Juvenil i com és habitual, separant llicencies homologades i autonòmiques.

El termini d'inscripció finalitzarà el proxim 31 de març.

 

 

 
Web fora de servei
dilluns, 29 de març de 2021 10:09

Degut a l'incendi en la seu de la empresa OVH que allotjava el servidor de la nostra web, s'ha perdut tota la informació i el arxius que hi havia. Tot i que l'empresa que porta el manteniment de la web està treballant per recuperar el format que veieu encara no està operativa i per això no trobareu informació actualitzada.

Us demanem una mica de paciencia, estem treballant per solicioanr-ho el més aviat possible.

Us deixem aqui l'enllaç de la noticia :
https://www.elperiodico.com/es/internacional/20210310/incendio-ovh-servidor-europa-11570933

 
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 10 de 11
right
right
right