Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
C.P. Parets acollirà la Final de Veterans
dilluns, 30 de setembre de 2013 17:22

Les pistes del Club Petanca Parets acollirà el pròxim dissabte 5 d'octubre la jornada final del Catalunya de Veterans. En aquesta jornada participaran les 8 tripletes classificades en les anteriors jornades en ambdues categories.

El C.P. Parets està situat al c/Victor Català s/n. (al costat del camp de futbol)

 
Juan i Sergi Rodríguez campions a Palma
dilluns, 30 de setembre de 2013 17:41

La dobleta catalana formada per Sergi Rodríguez i Juan Rodríguez es van proclamar ahir, 29 de setembre, campiona de l'Open Internacional Ciutat de Palma que enguany també ha estat un Memorial a Jaume Mesquida, Secretari de la Federació Balear que va traspassar al mes d'abril.

 
La Mitjana subcampió d'Espanya de 2ª
dilluns, 23 de setembre de 2013 15:40

El passat cap de setmana, 21 i 22 de setembre, va tenir lloc a Alacant, el Campionat d'Espanya de Clubs per Dobletes de les categories Segona i Juvenil. Han participat un total de 32 equips per categoria dels quals 7 equips de la categoria Juvenil van ser catalans i 5 en la 2ª categoria.

 
Nous Campions de Catalunya per Dobletes
divendres, 19 de juliol de 2013 11:13

El passat diumenge 14 de juliol, va tenir lloc la jornada final del Catalunya de Clubs per Dobletes a les pistes del C.P. Bellavista al municipi de Les Franqueses del Vallès i en l'entrega de premis va comptar amb la presencia del Regidor d'Esports Sr. José Ramírez Alaya i Josep Campaña Oviedo, Director del Patronat Municipal d'Esports.

Van participar 8 equips per cadascuna de les 6 categories, 1ª, 2ª femenina i juvenil (homologades) i masculina i femenina autonòmiques. En guany el Catalunya constitueix una Fase Prèvia pel campionat estatal de les categories Segona i Juvenil que enguany tindrà lloc el 21 i 22 de setembre a Alacant.

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 8 de 36
right
right
right

http://webpetanca.playoffinformatica.com/images/bannersCompeticions/catalunyatripletes.png