Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
La selecció catalana campiona del Ciudad de Alicante
dilluns, 03 de juliol de 2017 12:18

El passat cap de setmana va tenir lloc una nova edició del tradicional Nacional Ciudad de Alicante de categories masculina i femenina. La Federació Catalana ha estat representada per José Luis Munzón, Pedro Pulgarín i David Vera en la masculina i per Núria Lardín, Esther Rodríguez i Cristina Soler en la femenina.

I ha estat, la selecció masculina que s'ha emportat "el gato al agua", la tripleta catalana que va fer una molt bona actuació i només va tenir un entrebanc a la 3ª partida es va imposar a la final a la tripleta d'Eivissa per 13-0 com ja havia fet a la semifinal amb Almeria amb identic resultat.

La selecció femenina amb una actuació més irregular, va guanyar tres de les 5 partides de la primera fase que li van assegurar una plaça a Quarts on va caure derrotada devant la Selecció Asturiana per un ajustat 11-12, quedant relegada a la 5ena posició.

 
La Selecció Espanyola campiona del Internacional Juvenil 2017
dilluns, 03 de juliol de 2017 11:09

La Selecció de la Federació Espanyola, conformada per Antonio Castro, Marcos Díaz, Jesús Escacho i Antonio Santiago, es va proclamar ahir diumenge 2 de juliol campiona del 18è. Trofeu Internacional Juvenil de Seleccions que es va organitzar a les pistes del C.P. Cerdanyola At. Serraparera.

L’edició 2017 del que ja és una de les competicions més importants de la seva categoria va reunir 23 equips, 11 internacionals (França, Bélgica i Mònaco i FEP), 4 d’altres CC.AA. (Aragó, Balears, Com. Valenciana i Múrcia) i 8 de catalanes. Tunis que estava confirmat, es va caure de la llista en l’últim moment.

 
C. Espanya Dobletes-Canvi de data
dimecres, 21 de juny de 2017 17:13

La Federació Espanyola ha comunicat que s'avançen les dates del Campionat d'Espanya de Clubs per Dobletes de categories Femenina i Juvenil que tindrà lloc a Torrelavega (Cantabria) i que finalment serà del 13 al 14 d'octubre.

Recordem que la representació Catalana anirà a càrrec dels primers 5 classificats el passat diumenge 18 de juny.

 
Navarcles i La Salud nous campions de Catalunya per Dobletes
dilluns, 19 de juny de 2017 15:30

El passat diumenge 18 de juny a Magoria es va disputar la jornada final del Campionat de Catalunya de Clubs per Dobletes. Una competició, com és habitual, una mica discontinua, degut al calendari estatal. Hi estaven convocat els 8 equips de cadascuna de les 5 categories en competició classifciats en les jornades anteriors. Enguany el Campionat de Catalunya és una fase prèvia del campionat estatal que es disputarà al mes d'octubre de les categories Femenina i Juvenil, on els clubs catalans participaranamb 5 equips en totes dues. I en categoria femenina, el C.P. Navarcles, el vigent campió d'Espanya per tripletes, s'ha proclamat Campió de Catalunya i qui sap si farà doblet. En el cas de la categoria Juvenil, el nou campió és C.P. La Salud, de Badalona.

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 8 de 65
right
right
right