Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Roda de Barà i Viladecans Campions del Veterans
dimarts, 08 de octubre de 2013 12:24

El passat disabte dia 5, a les pistes del C.P. Parets, va tenir lloc la darrera jornada del nou Catalunya de Veterans, patrocinat per GAES que s'ha desenvolupat al llarg de tres jornades. Han participat 99 equips en dos categories, masculina i femenina.  I en aquesta jornada final s'ha comptat en la entrega de trofeus amb un representant de Gaes i el president del C.P. Parets, Antonio Blanqué.

 
C.P. Parets acollirà la Final de Veterans
dilluns, 30 de setembre de 2013 17:22

Les pistes del Club Petanca Parets acollirà el pròxim dissabte 5 d'octubre la jornada final del Catalunya de Veterans. En aquesta jornada participaran les 8 tripletes classificades en les anteriors jornades en ambdues categories.

El C.P. Parets està situat al c/Victor Català s/n. (al costat del camp de futbol)

 
Juan i Sergi Rodríguez campions a Palma
dilluns, 30 de setembre de 2013 17:41

La dobleta catalana formada per Sergi Rodríguez i Juan Rodríguez es van proclamar ahir, 29 de setembre, campiona de l'Open Internacional Ciutat de Palma que enguany també ha estat un Memorial a Jaume Mesquida, Secretari de la Federació Balear que va traspassar al mes d'abril.

 
La Mitjana subcampió d'Espanya de 2ª
dilluns, 23 de setembre de 2013 15:40

El passat cap de setmana, 21 i 22 de setembre, va tenir lloc a Alacant, el Campionat d'Espanya de Clubs per Dobletes de les categories Segona i Juvenil. Han participat un total de 32 equips per categoria dels quals 7 equips de la categoria Juvenil van ser catalans i 5 en la 2ª categoria.

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 8 de 36
right
right
right

http://webpetanca.playoffinformatica.com/images/bannersCompeticions/catalunyatripletes.png