Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Jordi Martínez i Rosario Inés subcampions d'Espanya individuals
dilluns, 12 de maig de 2014 18:49

El passat cap de setmana ha tingut lloc a Alacant, el campionat d'Espanya conegut com a Previa Individual al Campionat d'Europa/Mon en les categories Masculina, Femenina i Juvenil. La representació catalana ha anat a càrrec de 17 esportistes, 6 a la categoria senior i juvenil i 5 a la femenina. Jordi Martínez PladelaSala i Rosario Inés Lizón son els subcampions d'Espanya de les categories masculina i femenina respectivament.

 
Conclou la Fase Prèvia 2014
divendres, 09 de maig de 2014 12:34

Les instal·lacions del Club de Petanca Prat, al Prat de Llobregat van acollir la jornada final de l’edició 2014 del campionat Fase Prèvia al Campionat d’Espanya de Clubs per tripletes que classifica els participants de les categories homologades a la Delegació Barcelonina.

Hi van participar 8 equips, classificat en les dues jornades precedents de les cinc categories, masculina i femenina tant homologades com autonòmiques i juvenil.

 
Final de la Fase Prèvia al C.P. Prat
dilluns, 14 de abril de 2014 18:10

La jornada final del campionat Fase Prèvia al Campionat d'Espanya de Clubs per tripletes prevista pel dia 4 de maig tindrà lloc a les pistes del Club de Petanca Prat.

En aquesta jornada partiiparan els darrers 8 classificats en les dues jornades anteriors de les 6 categories: 1ª, 2ª, Femenina i Juvenil (homologades) i Masculina i Femenina (autonòmiques).

 
Martínez, Inés i Díaz nous Campions de Catalunya Individual
dijous, 10 de abril de 2014 09:31

El passat diumenge 6 d'abril va tenir lloc la jornada final del Campionat de Catalunya Individual a les pistes del Club Unión Cerdanyola Atco. Serraparera.

Hi van participar els classificats en les dues jornades anteriors procedents de les 4 delegacions provincials en el cas de les categories homologades i els de Barcelona en el de les autonòmiques, en total 126 esportistes.

Jorge Martínez PladelaSala, Rosario Inés Lizón i Miguel Díaz Segura son els nous Campions de Catalunya 2014 de la modalitat individual.

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 8 de 40
right
right
right