Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
El Prat es queda a les portes del títol a Torrelavega
dijous, 25 de setembre de 2014 16:48

El passat cap de setmana va tenir lloc una nova edició del campionat estatal de clubs per dobletes de categoria masculina 1ª i 2ª, organitzat pel AD El Roble i la Federació Càntabra. Hi van participar 32 equips per cada categoria.

En la 1ª categoria participaven un total de 7 equips de la Federació Catalana, C.P. La Palmera amb dos equips un dels quals era el campió de l'edició anterior , C.P. Prat que participava també amb 2 equips, C.P. Castelldefels, C.P. Roda de Barà  i C.P. Prosperitat.

.
 
Campionat d'Espanya de Clubs de 2ª categoria
dimecres, 10 de setembre de 2014 16:32

El primer cap de setmana d'octubre tindrà lloc a la localitat costanera de Sant Feliu de Guíxols el Campionat d'Espanya de Clubs de 2ª categoria per tripletes.

La organització anirà a càrrec de la Federació Catalana en col·laboració amb el Club Petanca Vilartagues i l'Ajuntament. Participaran 32 equips procedents de 13 FF.AA dels quals 7 son clubs catalans: Montmeló, San Antonio de Llefíá, Nou Barris, Trajana, La Bordeta, Salt i Vilartagues.

El club valencià Atlético Rabassa defensarà el títol aonseguit a Isla Cristina l'any passat i participarà amb dos equips.

L'horari de joc de dissabte: 9-13:30, 16-20h. i diumenge 9-14h.


 

.
 
Els francesos s'imposen a l'Internacional Juvenil
dimecres, 09 de juliol de 2014 17:44

Els equips francesos s'han imposat a la 15ena. edició del Trofeu Internacional Juvenil de Seleccions que ha tingut lloc a Rubí el passat cap de setmana 5 i 6 de juliol i s’han proclamat com a campió i subcampió.

Les instal·lacions del club U.P. Las Torres-Rubí han acollit novament als 24 equips participants d'aquesta edició procedents de França (5), Tunis, Bégica, Mónaco, Selecció Espanyola (FEP), Balears, Cantabria, Galicia, País Basc, Madrid, Lanzarote i Comunitat Valenciana. La Federació Catalana participava amb 8 tripletes. Aquesta és una competició que fa de laboratori de proves per les Federacions Internacionals amb vistes a les competicions internacionals, ja sigui el Mundial o el Campionat d'Europa.

.
 
El Ciutat de Barcelona es queda a casa
dimecres, 18 de juny de 2014 10:12

La 30ena. edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona que va tenir lloc el passat cap de setmana 14 i 15 de juny ha estat un èxit pels equips de casa. En ambdues categories, masculina i femenina, el triomf l’han aconseguit equips catalans.

Aquesta és la edició amb més participació: 118 equips masculins i 39 femenins, alguns procedents de Argèlia, Tunis, França, Marroc, Mònaco, Holanda, Astúries, Eivissa, Mallorca, Cantabria, Comunitat Valencia, Lanzarote, Galicia, Madrid, País Basc i Sevilla i tot i que també enguany l’anunciada pluja ha mantingut en vil l’organització, al final la competició s’ha pogut dur a terme sense entrebancs.

.
 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 8 de 42
right
right
right