Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Final del Catalunya de Dobletes 2015
dilluns, 22 de juny de 2015 17:13

Ahir diumenge 21 de juny, va finalitzar a les instal·lacions de Magoria (Barcelona) l'edició 2015 del Campionat de Catalunya de Clubs per Dobletes 2015. Estaven convocades els 8 equips classificats en les jornades anteriors de les sis categories, les homologades: 1ª, 2ª, femenina i juvenil i les autonòmiques: femenina i masculina. 

Enguany en el cas de les categories Femenina i Juvenil, el Campionat de Catalunya, constituia la Fase Prèvia al campionat estatal que tindrà lloc a Ceuta al mes de setembre, coincidint amb la Diada, donat que s'alternen les diferents categories anualment. Per part de la Federació Catalana, hi participaran 5 equips en la femenina i 6 en la juvenil.

.
 
Nous campions del Ciutat de Barcelona 2015
dimarts, 16 de juny de 2015 13:06

Una nova edició, la 31ena., del Trofeu Internacional de Barcelona, va finalitzar el passat diumenge que va tenir lloc com en les darreres edicions, a les instal·lacions de Magoria.

Han participat 95 tripletes en categoria masculina i 36 en la femenina, entre les quals hi ha havia internacionals procedents de França, Holanda, Mònaco, Argelia, Tunis i de la resta de l'estat: Astúries, Balears, Comunitat Valenciana, Galicia, Sevilla, Euskadi, Lanzarote i Cantabria.

.
 
Lliga Nacional de Comunitats 2015
divendres, 05 de juny de 2015 13:04

Aquest cap de setmana, 6 i 7 de juny, tindrà lloc a El Toyo (Almeria) una nova edició del campionat nacional de Seleccions, conegut com a Lliga Nacional de Comunitats de categories Masculina, Femenina i Juvenil.

La Federació Catalana participará en les tres categories a la Divisió d'Honor i defensarà el seu títol de Campiona d'Espanya, en dues de tres, la Femenina on sens dubte és de les favorites amb un llarg historial d'exits i la Juvenil.

Hi participaran un total de 17 equips en les categories senior, procedents d'altres tantes federacions i 13 en el cas de la categoria juvenil, subdividides en divisió d'honor, primera i segona.

.
 
Catalunya de Clubs per Dobletes-31 maig
dijous, 28 de maig de 2015 18:54

La tercera jornada del Catalunya de Clubs per Dobletes es desenvoluparà el diumenge 31 de maig a les instal3lacions esportives de Magoria (Barcelona).

Per coincidencia amb el Campionat d'Espanya de Clubs de 2ª i Femení que es disputa a Almeria, només jugaran les següents categories:

- Primera (amb els classificats a la Delegació de Tarragona)

- Masculina Autonòmica i

- Juvenil

La Final del Campionat s'ha traslladat al dia 21 de juny, també a Magoria. El diumenge 7 de juny, només jugarà la 2ª categoria.

.
 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 8 de 47
right
right
right

catalunyadobletes.png - 12.36 Kb