Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Les seleccions femenina i juvenil campiones d'Espanya
dilluns, 19 de maig de 2014 16:39

Ahir diumenge 18 de maig a El Toyo (Almeria) les seleccions catalanes femenina i juvenil es van proclamar Campiones d'Espanya a la Lliga de Comunitats, divisió d'Honor.

La Selecció Femenina ha revalidat el seu títol per tercer any consecutiu, per la qual cosa la Copa de Campiona passa en propietat a la Federació Catalana, amb un equip integrat per María José Díaz, Míriam Hernández, Rosario Inés, Verónica Martínez i Judit Renau. L'equip juvenil per Alex Alias, Miguel Díaz, Rachid El Ouazzani, Eric Gámez, Eric García i David Rasero.

 
Catalunya de Clubs per Dobletes 2014
dimarts, 13 de maig de 2014 18:40

El pròxim diumenge 18 de maig comença l'edició 2014 del Campionat de Catalunya de Clubs per Dobletes a Santa Perpetua de Mogoda. Enguany el Catalunya és la Fase Prèvia pel Campionat d'Espanya en les categories 1ª i 2ª.

 
Jordi Martínez i Rosario Inés subcampions d'Espanya individuals
dilluns, 12 de maig de 2014 18:49

El passat cap de setmana ha tingut lloc a Alacant, el campionat d'Espanya conegut com a Previa Individual al Campionat d'Europa/Mon en les categories Masculina, Femenina i Juvenil. La representació catalana ha anat a càrrec de 17 esportistes, 6 a la categoria senior i juvenil i 5 a la femenina. Jordi Martínez PladelaSala i Rosario Inés Lizón son els subcampions d'Espanya de les categories masculina i femenina respectivament.

 
Conclou la Fase Prèvia 2014
divendres, 09 de maig de 2014 12:34

Les instal·lacions del Club de Petanca Prat, al Prat de Llobregat van acollir la jornada final de l’edició 2014 del campionat Fase Prèvia al Campionat d’Espanya de Clubs per tripletes que classifica els participants de les categories homologades a la Delegació Barcelonina.

Hi van participar 8 equips, classificat en les dues jornades precedents de les cinc categories, masculina i femenina tant homologades com autonòmiques i juvenil.

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 8 de 40
right
right
right