Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     petanca@suport.org    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Nous Campions de Catalunya per Dobletes
divendres, 19 de juliol de 2013 11:13

El passat diumenge 14 de juliol, va tenir lloc la jornada final del Catalunya de Clubs per Dobletes a les pistes del C.P. Bellavista al municipi de Les Franqueses del Vallès i en l'entrega de premis va comptar amb la presencia del Regidor d'Esports Sr. José Ramírez Alaya i Josep Campaña Oviedo, Director del Patronat Municipal d'Esports.

Van participar 8 equips per cadascuna de les 6 categories, 1ª, 2ª femenina i juvenil (homologades) i masculina i femenina autonòmiques. En guany el Catalunya constitueix una Fase Prèvia pel campionat estatal de les categories Segona i Juvenil que enguany tindrà lloc el 21 i 22 de setembre a Alacant.

 
Gaes patrocinarà la Federació Catalana de Petanca
dimecres, 17 de juliol de 2013 17:27

Gaes i la Federació Catalana de Petanca han signat un acord de patrocini esportiu. Ambdues entitats organitzaran conjuntament el I Campionat de Catalunya de Veterans-Gran Premi GAES.

 
França s'imposa a l'Internacional Juvenil
dilluns, 08 de juliol de 2013 11:58

Els equips francesos han copat la classificació de l’Internacional Juvenil 2013, tres dels quatre primers procedeixen del país veí. Només un equip, català,  els ha plantat batalla i s’ha quedat a la portes del triomf. Enguany han participat 24 equips procedents de països com Alemania, Bélgica, França, Mónaco, Suïssa, Tunis, Espanya i de les CCAA de Balears, Com. Valenciana, País Basc, Cantàbria, Galícia, Madrid i Canàries. La 14 edició d'aquesta competició ha tingut lloc a les pistes del club Las Torres-Rubí.

 
Els equips foranis s'imposen al Ciutat de Barcelona
dilluns, 10 de juny de 2013 19:00

Una tripleta de Sevilla, a la categoria masculina i la procedent de Tunis en categoria femenina, son els campions de la 29ena. edició del Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona-Open que s'ha disputat el passat cap de setmana, 8 i 9 de juny, a les instal·lacions esportives de Magoria, al districte Sants-Mointjuic. Han participat 96 tripletes a la categoria masculina i 39 a la femenina finalment, després de la baixa d'última hora d'una tripleta gallega.

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 8 de 35
right
right
right

http://webpetanca.playoffinformatica.com/images/bannersCompeticions/catalunyatripletes.png