Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Bona actuació de les seleccions al Cantabria Infinita
dimarts, 29 de setembre de 2015 16:40

El passat cap de setmana del 19 i 20 de setembre la Federació Càntabra, va organitzar el 33è. Nacional Cantabria Infinita a Torrelavega de categories masculina i femenina. Han participat 16 tripletes en categoria masculina i 16 dobletes en la femenina. La Federació Catalana ha participat amb una tripleta masculina integrada per Fco. Javier Cobo, David Guardia i Luis Fuentes i una dobleta femenina integrada per Judith Renau i Jenifer Galán.

.
 
Silvia Garcés rep avui la medalla al merit esportiu del CSD
dimecres, 23 de setembre de 2015 15:35

Avui ha tingut lloc l'acte de lliurament de medalles al merit esportiu celebrat pel Consejo Superior de Deportes a Barcelona per diverses displicines presidit per Miguel Cardenal, Secretario de Estado para el Deporte i amb la presencia de María de los Llanos, Delegada del Govern Espanyol a Catalunya.

Silvia Garcés Yagüeha rebut en aquest acte la Medalla de Bronze de la Real Orden del Mérito Deportivo (ROMD) en reconeixement als seus èxits: Campiona del Mon 2008, Bronze al Mundial 2009 i 2011, Bronze a l'Europeu 2010 i Argent al Europeu 2012 a banda del seus títols com a Campiona d'Espanya, entre d'altres com a component de la Selecció Catalana.

.
 
Dobletes-Las Torres subcampió d'Espanya Juvenil
dilluns, 14 de setembre de 2015 11:52

El passat cap de setmana ha tingut lloc a Ceuta el Campionat d'Espanya de Clubs per Dobletes de categories Femenina i Juvenil. Han participat 32 equips per categories procedents de 16 federacions en el cas de la femenina i d'11 en la juvenil. La representació catalana en la categoria femenina ha anat a càrrec dels clubs Sant Boi, Santa Coloma, El Castillo i Mediterrani-Bellvitge (participant amb 2 equips) amb un total de 5 equips i en la categoria juvenil, Las Torres-Rubí, El Castillo, Prat (que ha participat amb 3 equips). També estava prevista la participació del C.P. Abrera que finalment no ha pogut assistir.

L'equip de Las Torres integrat per Oscar Zamorano i Tomás Santos és el nou subcampió d'Espanya. El C.P. Prat ha estat tercer amb l'equip A de Jesús Ezquerra i Adriàn Gil.

.
 
Lliga de Comunitats 2015-Resolució de la FEP
divendres, 17 de juliol de 2015 11:19

La Federació Espanyola, després de consultar amb els diferents estaments, ja ha pres una decisió respecte del resultat esportiu de la Lliga de Comunitats que tenia lloc a El Toyo (Almeria) i que es va suspendre com a conseqüencia del lamentable traspàs del jugador madrileny Luis de los Reyes el passat dissabte 6 de juny. Aquesta decisió consisteix en donar per vàlids els resultats existents en el moment de la suspensió i que en aquest cas corresponien a la jornada de dissabte.

La Federació Catalana participava amb les tres categories (Masculina, Femenina i Juvenil) en la Divisió d'Honor. I tant la Selecció Femenina com la Juvenil revaliden els títols de campiones. L'equip femení composat per la nova incoporació Diana Castro i les veteranes: Mª. José Díaz, Míriam Hernández, Rosario Inés, Verónica Martínez I Judit Renau. La Selecció Juvenil formada per: Miguel Díaz, Erik Gámez, Cristian García, Aaron A. Huertas, José Antonio López i David Rasero.

La Selecció Masculina estava integrada per Enrique Catalán, Fco. Javier Flores, Victor García, Sergio Rodríguez, Jaime Saiz i  Josep Lluís Guasch, va quedar quarta en la classificació final.

.
 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 8 de 48
right
right
right

catalunyadobletes.png - 12.36 Kb