Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Campions de Fase Prèvia 2021- BCN
dimecres, 14 de juliol de 2021 15:49

El passat diumenge 11 va tenir lloc la jornada final del campionat de Fase prèvia a Barcelona, d'on han sortit alguns dels participants pels campionats estatals de les categories homologades. Com ha estat habitual la present temporada, degut a les mesures anti-Covid, aquesta final ha tingut lloc a diferents escenaris segons la categoria.

La 2ª categoria ha disputat aquesta darrera jornada a les pistes del C.P. Polinyà, a la població del mateix nom. El C.P. Camps Blancs s'ha proclamat campió, derrotant l'equip del Masquefa. El 3r. i 4t. lloc han estat pel Sant Cugat At. i el Ciudad Consuegra Prat. tots 4 tenen una plaça assegurada a la competició estatal.Hem de recordar que en aquesta categoria el vigent campió és encara el C.P. Salou.El campionat estatal de la categoria tindrà lloc a Ceuta el mes de setembre.

 
Memorial Ramón Granado - Open
dimarts, 29 de juny de 2021 11:03

Ja us podeu inscriure a la nova competició que s'engega enguany com homenatge al nostre company de Junta desaparegut  a causa del Covid l'any passat, Ramón Granado.

La competició tindrà format d'Open i es jugarà a Santa Susanna (Barcelona) els dies 2 i 3 d'octubre. Es dividirà en 3 categories: masculina, femenina i juvenil a inscripció tancada i és imprescindible tenir llicencia homologada 2021 en el moment de la inscripció. El termini d'inscripció finalitza el 17 de setembre o quan s'esgotin les places de cada categoria, el que succeeixi abans. La competició format part del Circuit Internacional.

Podeu descarregar-vos aqui el full d'inscripció.

És imprescindible enviar per email el full d'inscripció amb totes les dades i el comprovant de pagament. 

 
Dia de l'Orgull - No discriminis
dilluns, 28 de juny de 2021 11:29

NO DISCRIMINIS

 
Fase Prèvia al C. Espanya 2021
dijous, 17 de juny de 2021 17:21

La Fase Prèvia al Campionat d'Espanya es desenvoluparà al llarg de 4 jornades entre el 27 de juny al 18 de juliol.

Les categories convocades per la 1ª jornada, 27 de juny, son les senior homologades, és a dir: Primera, Segona i Femenina que es repartiran en 3 escenaris diferents:

Primera C.P. Parets 46
Segona C.P. Las Torres-Rubí 178
Femenina H. Cerdanyola A. Serraparera 44

En el cas de la 2ª categoria, amb 178 equips inscrtis es subdividirà en 2 torns, de manera que igual que va passar amb les dobletes, no tots els inscrits jugaran al matí. Haureu de consultar els quadrants la propera setmana per saber quins equips jugaran al matí i quin de tarda.

Ja podeu consultar el reglament de la competició

 

 

 

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 7 de 11
right
right
right