Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
La FC Petanca amb la salut mental
dimecres, 27 de octubre de 2021 10:50

La FCP desenvoluparà diverses accions formatives per a joves amb dificultats de salut mental.

L’Àrea de Formació de la Federació Catalana de Petanca (FCP), en el marc del seu àmbit d’actuació de la promoció esportiva, ha arribat a un acord amb la Fundació Joia (https://fundaciojoia.org/ca/) per desenvolupar diverses accions formatives adreçades al col·lectiu de joves amb dificultats de salut mental.

Aquesta col·laboració respon a una causa justa i solidària, vinculada amb la inclusió social i esportiva d’aquest col·lectiu de joves mitjançant la practica esportiva de la petanca. I també forma part del ferm compromís de la FCP amb l’entorn social del territori, i l’establiment de sinergies amb el seu teixit institucional.

Les accions formatives programades serviran per introduir i donar a conèixer la pràctica esportiva de la petanca al col·lectiu destinatari, així com per iniciar a aquest en el joc de la petanca des d’una vessant més aplicada. Es portaran a terme els matins dels dies 29 d’octubre i 5 de novembre de 2021 en les instal·lacions esportives del Club Petanca Sants (Barcelona).

 
Promocions de Lliga 2021
dimecres, 27 de octubre de 2021 09:35

A punt d'arribar al meridià de la lliga, el pròxim diumenge es jugarà la 7ena. jornada, ja podeu consultar els enfrontaments de la promoció que tindrà lloc el proper mes de gener, els dies 9 i 16 per la lliga general i els dies 16 i 23 per disputar els play-off de les lligues superiors (honor femenina i masculina/catalana).

Cliqueu aqui per +info. 

 
Comunicat oficial als clubs que participen en lligues federades
dilluns, 25 de octubre de 2021 09:16

Del 12 al 21 de novembre de 2021 es celebra a Catalunya (Santa Susanna) el Campionat del Món de Petanca en la modalitat de tripletes en les categories juvenil, sènior femenina i sènior masculina. Es tracta d’un esdeveniment històric sense precedents en les competicions internacionals de Petanca.

Per això, i per tal que aquest Mundial sigui tot un èxit i que tota l’afició petanquista del territori en pugui gaudir, la Federació Catalana de Petanca dona el seu vistiplau a l’ajornament dels partits de les seves lligues federades en aquestes dates sempre que sigui de mutu acord entre els clubs implicats.

Igualment, la Federació Catalana de Petanca emplaça als clubs que hagin decidit ajornar els seus partits de lliga en aquestes dates a recuperar-los quant abans millor per tal de no alterar excessivament el calendari de competició català.

Per endavant, moltes gràcies a tots i totes per la vostra comprensió i, especialment, per la vostra col·laboració. Visca la Petanca!

 
Campionat de Catalunya Autonòmic de Clubs 2021
dimecres, 06 de octubre de 2021 15:40

Enguany l'edició del Campionat de Catalunya Autonòmic de Clubs es durà a terme el dissabte 30 d'octubre a les pistes del club Las Torres-Rubí. Només hi participaran 8 tripletes per categoria (masculina i femenina) procedents de les classificacions dels campionats Catalunya per Dobletes i Fase Prèvia i es desenvoluparà al llarg d'una sola jornada en horari de matí i tarda, de 8:30h. a 19h amb parada per dinar. 

Equips participants:

Masculina:  Perpetuenc,  Sants,  At.  Guinardo, Santa Rosa, Barcelona, Vilanova del Camí, Sant Sadurní de Montornes i Quatre Barres

Femenina: Carpi, Altaveu i Torre Baró

 

 
Més articles...
«IniciaAnterior12345678910SegüentFinal»

Pàgina 4 de 12
right
right
right