Avís Legal     Federació Catalana de Petanca     Rbla. Guipúscoa 23 3er D     08018 Barcelona     secretaria@fcpetanca.cat    Dissenyat per

footer
Login

left
top
debug
user3
right
right
You need to upgrade your Flash Player.
debug
Assemblea General - 3 de juliol
dimecres, 26 de maig de 2021 12:28

Per motius aliens a la voluntat d'aquesta Federació hem d'aplaçar l'Assemblea prevista pel pròxim 26 de juny al dia 3 de juliol.

D’acord amb l’article 62 del Decret 58/2010, de 4 de maig de 2010, de les Entitats Esportives de Catalunya, en relació amb l’article 61.a) i 61.c) del mateix cos legal, i l’article 59 dels Estatuts de la FEDERACIÓ CATALANA DE PETANCA, la Junta Directiva de la FEDERACIÓ CATALANA DE PETANCA té l’honor de convocar-lo a l’Assemblea General Ordinària pel dia 3 de juliol de 2021 a les 9:30 hores en primera convocatòria i a les 10 h. en segona convocatòria, a la Sala d’Actes de la Federació Catalana de Bàsquet, Rambla Guipúscoa, 27 de Barcelona, amb el següent:

ORDRE DEL DIA

 
Curset àrbitres i tècnics territorials
dijous, 10 de juny de 2021 17:39

La Federació Catalana de Petanca realitzarà un Curset de formació per àrbitres i tècnics territorials el pròxim mes de juliol en 2 jornades. El 10 de juliol estarà dedicat a tota la formació teòrica i reglamentaria i el 18 de juliol a la part pràctica. És imprescindible remetre aquesta la fitxa d'inscripció cumplimentada abans del 5 de juliol per email a la Federació. Al final de la jornada del dia 18 de juliol es farà una prova de nivell per determinar la seva capacitació.   

- Fitxa àrbitre

- Fitxa tècnic

 
La Selecció Masculina campiona d'Espanya 2021
dilluns, 31 de maig de 2021 10:24

La Selecció Masculina es va proclamar ahir a Santa Susanna (Barcelona) Campiona d'Espanya de Seleccions (Divisió d'Honor). L'equip integrat per Rubèn Adán, Oscar Canton, Josep Lluís Guasch Pedro J. Juan, Felipe Martínez  i Javier Martínez es va imposar en la competició per davant de les seleccions Madrilenya i Andalusa que van quedar en 2n i 3r. lloc. L'últim any que la selecció masculina es va proclamar campiona va ser el 2016.

En la darrera edició de la competició, el 2019 tant la selecció femenina com la juvenil van ser campiones. Després d'un any en blanc a causa de la pandemia, enguany, no s'han pogut revalidar els títols, en la Juvenil ens hem quedat molt a prop i l'equip català integrat per Irina Aviñoa, Manel Luque, Ainhoa Martínez, Pol Pérez, Izan Reyes i Marc Terns ha quedat subcampió. L'equip Balear que també ha triomfat en la categoria femenina s'ha proclamat campió.

La categoria femenina que en altres edicions sempre ha estat un valor segur, ha caigut fins a un sorprenent 5è lloc. L'equip integrat per Cintia Arrabal, Diana Castro, Alba Coll, Mª. José Díaz, Míriam Hernández i Laura Mora ni tal sols ha pogut fer podi. Tots els equips catalans han competit a la Divisió d'Honor.  

 
Manel Luque únic classificat al Tir nacional
dimarts, 25 de maig de 2021 12:34

L'encert no ha acompanyat aquest cap de setmana els esportistes de la Federació Catalana al campionat nacional de Tir que ha tingut lloc a Santa Susanna. A la primera competició estatal de la nova modalitat, a terres catalanes, malauradament, no "s'ha fet patria". Només Manel Luque, en la categoria Juvenil ha aconseguit fer podi, una tercera posició compartida amb l'andalús Alejandro Rueda que tot i que satisfactoria "sabe a poco". El campió Juvenil 2021 és l'aragonés Ivan Escacho i el subcampió el balear Raúl Martínez.   

En canvi en les categories senior, decepció, en masculina les millors posicions aconseguides son per Enrique Catalán i Javier Martínez 7è i 8è respectivament i en categoria femenina Isabel Acosta, amb 14ena. posició.

 
Més articles...
«IniciaAnterior1234567SegüentFinal»

Pàgina 4 de 7
right
right
right